Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 #1 Iphone 4 16 gb, yurtici cihaz. 2011 aralik ayinda almistim. Netekim ne faturasi, nede paketi falan yok elimde. Temiz kullandim baya, iki tarafinda da seffaf koruyucuyla kullandim sorunsuz bi sekilde. Catlagi patlagi biseyi yok. Orjinal kulaklik ve sarj aleti ile vericem. Fiyat: 750 lira #2 Iphone 4 8 gb. Ipod niyetine ya da yedek parca icin kullanmak icin niyetliyseniz bakin :) Cihaz yurtdisi, pasaport kaydi yok. Simkilitli, baseband 04.12.01 yanlis hatirlamiyosam, unlock varmi yokmu bilmiyorum. Netekim bide telefonda görusurken hoparlör calismiyo, kulaklikla calisiyo ama hoparlörunde ne sorun varsa artik ses gelmiyo. Dedigim gibi ipod niyetine ya da yedek parca niyetine almak isterseniz. 250 tl 17 mayistan itibaren turkiyedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ilki pahali panpa. iyi satislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 niye lo nesi pahali, gerci piyasasinida bilmiom, pazarlik payi var illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 500 de güzel güzel sat işte. 750 liraya ayfon 4 bahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hatta ben alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 500 ne la, 300 zaten bozuk telefonuma verdi telefoncu arkadas yedek parca niyetine, öluculuk yapma sdfs. Tas gibi calisan sifir telefonu 500e vermem, ese dosta hediye ederim daha iyi :D Alacaksan illaki bisiler yaparim edit: 500e vermem asgagsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 benden 501tl calisir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 650 son fiyatim dahada 1 kurus inmem asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Aradigim topic buymus meger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Mediamarkt'ta 949tl iphone4 sıfır. 750 çok piyasada 850ye kadar bulursun sıfırını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 O fiyata bulsun alsin alan ozaman haci banane, ben 650 lira istiyorum son fiyatimda budur daha 1 kurus inmem, satilmazsa da önemli degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hayırlı işler bol güneşler sayın abim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ilk telefon 650ye gitti, ikincisi halen satilik durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 trol varmı diye gelmiştim. 650 ye iyi gitmiş hacı. bahalı bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 wifi si calisiyormu onur basgan tilifoncu bir ark var da boyle kilitli ayfon ariyor ama wifi sartmis sorun yoksa soyleyim ona alir hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Wifisi çalışıyo yav sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar