Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence Ziya Doğan fener e gelir abi...Daum'u yollıcak Aziz Yıldırım.....ben zaten sene başından beri başka bi Türk teknik adam lazım diyodum arklara isabet olmuş...bu adam boşuna kurduğu takımı bırakıp gitmezdi...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 of inşallah öle birşey olmaz. del bosque bırakana kadar beklese ne güzel olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yapma mandoo.. mafya bilmem ne belirlior ligin sampionunu diyenler bi sorsunlar kendilerine "ben neden o zaman bu ligte bi takim destekliorum ki" die. baska topiclerde de anlatmistim hakem hatalari vb etkenlerden dolayi her takim puan kaybeder/kazanir ama bu butun sezona yayilmaz hic bi zaman, kotu futbol oynayan zaten sampion olamaz, iyi futbol oynayanda kume dusmez. bi de sanirim silencer solemis, "bjk nin yedek oyunculari fb de ve gs de banko oynar yani bjk nin kadrosu super" gibi bisiler. bence bjknin kadrosu heryonden(yas,yetenek,hirs vb) hic iyi degil, bu soledigin futbolculari yazarmisin? gs i bilmiorum da fenerde su an bjkde yedek olan hic bi adam birak bankoyu yedek olamaz bence.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 silencer ın yazısını okumadımda...elaman harbi sallamış... o adamlar bi hırçın oynuyorlar..hakemlerde acaba sarı kart versemmi vermesemmi olayı yaşıyo böyle yuvarlanıp gidiyolar...bizim bi defansımız ağır diye kötümü oluyoruz? kabul ediyorum Tuncay gibi bi adama muhtaç olmak bana çok koyuyo ama hiç değilse takımımız kazanmasını biliyor... bu arada mafya felan maçları ayarlıyomuş hikaye...inanmıyorum öyle şeylere...ama beşiktaş ın lafı geçerse mafya içinde o olur bak...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence zorla istifa ettirdiler trabzon ii gidiodu yani[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 mustafa doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: fizban, 27 Kasım 2004 23:52 tarihinde demiş ki: arsen wegner, fabio capello, trapattoni, santini, cryuff... aklıma bi çırpıda gelen dünyanın önde gelen teknik direktörleri. hangisinin şampiyonluk oranı %50'nin üzerindedir ? Zaten her akLına bir çırpıda geLeni yazdığın için hata yapıyorsun.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 gecen alex ferguson'un 1000. maçına çıktığı zman söylemişlerdi charlton atletic in hocasıda galiba 91'den beri takımın başındaymış.Yani Premier lig'te şu anda en çok ayni takımla maça çıkmış antrenorun maçıydı..Charlton Atletic bu 13 yilda kaç kere şampiyon oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 fizban ayrica doğru soylemis capellonun cok başarisiz olup biraktıgı takımlar war ama şu anda dunyanin en iyi td. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mantığa bak ya , takımın başında kaLan her hoca başarıLı mı ? Yoksa charLton benim biLmediğim bir zaman dünyanın en büyük kLubü feLan mı oLdu ? Ha birde madem adamı örnek vereceksin zahmet edip araştır adamın adı feLan ne :) [signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 28 Kasım 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 veysel verelim? veya diyosanki bekleriz biraz yasin gelcek kiradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: fizban, 28 Kasım 2004 00:12 tarihinde demiş ki: o 4 teknik adam dünyanın en büyük teknik adamları değil yani. ehuehueheu tamam o zaman sen kapa biz seni aricaz. cemad başka söyler misin :) Bak haLa aynı şeyi yapıyorsun. Ben onLar büyük teknik adamLar değiL demiyorum. OnLarı büyük yapan ise vakti zamanında yönettikLeri takımLarda kazandıkLarı BAŞARILAR yani ŞAMPİYONLUKLAR.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 haftaya uefa kupası maçından sonra boske gider ziya gelir bize. bu arada mave bizde senin "L" lerinden rahatsız :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bende sizin yanLış veya eksik Türkçenizden rahatsızIM ama yüzünüze vurmuyorum :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 28 Kasım 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 of ziya doğan boşta olmasa hayatta istemem ama del bosque de kalsın isterim garip bişi eheh ah luce be del bosque gibi az konuşsan hala sana tapıyor olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bu hafta beşiktaş yenilir del bosque şutlanır yerinede ziya doğan gelir[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 niye? ahmet yıldırım ve yasin muhteşem ikili olurlar :) hayır siz almazsanız adım gibi biliyorumki bunlar bizim orta ikilide oynicaklar :) veronu fln alsalar bile bizim orta sahada bu adamlar oynar. bu bir lanet midir bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 - İbrahim Akın - Deli İbrahim (kaleciliğe özenmediği zamanlarda)[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yedek deil ki onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 türkiyede daha kötü orta saha oyuncusu varmı desenizbulamam ben ahmet yıldırımdan kötüsünü. işin garibi defansta oynarken bile çalım atan bi adam orta sahada neden atmaz ki? :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Mave, 28 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: Mantığa bak ya , takımın başında kaLan her hoca başarıLı mı ? Yoksa charLton benim biLmediğim bir zaman dünyanın en büyük kLubü feLan mı oLdu ? Ha birde madem adamı örnek vereceksin zahmet edip araştır adamın adı feLan ne :) lol evet 13 yildir başarısız oldugu icin takımın başında.İlla şampiyon yapmasi gerekmez bir takımı zaten charlton şampiyo hiç bir zaman olamaz kolay kolay demekki adam istikrar yakalamış taraftar memnun oyuncu memnun yonetim memnun ki 13 yildir orda..Ne şampiyon olmuşlar ne kupa almışlar Ha ismini hatirlamiyorum çünkü lig tv de hemen solediler unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu arada del boske açıklama yapmış takımın iskeletini kurdum diye. tek çaremiz ahmet yıldırımın hastalanıp falan takımdan ayrılmasıda tümerin onun yerine oynamaya başlaması[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bence del bosque mutlaka beşiktaşta kalmalı sozleşmesi bitene kadar yani bu sezon ve sonraki sezon dahil sonrasını bilemem... bu sezon zaten artık geçti seneye ama bu sene yaşadığı tecrubesizlikleri tekrar yaşamaz ve çok iyi bir takım kurar diye düşünüyorum tabi yonetim gereksiz transferlerle doldurmazsa gene takımı... bu sene de yapabilirsek uefada yarı final flm çok iyi olurdu ama zor gibi gene de bekleyip gorecez... kısaca del bosque bence beşiktaşta devam etmeli en azından bu senenin sonuna kadar ki bence seneye de kalmalı çünkü gayet iyi bir takım yaratacak diye düşünüyorum...[signature][hline]Can't touch this... [Bu mesaj Spiegel tarafından 28 Kasım 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar