Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında istifasını açıklayan Ziya Doğan, "Bir senedir oyuncularla beraberim. Şu ana kadar bana destek olanlara teşekkür ediyorum. Artık bunlan sonra faydalı olamayacağıma inanıyorum. İstifa ediyorum" dedi. yorumlarınıza sunarım :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence ziya doğan çok çabuk pes etti,aklında bjk var sanırım[signature][hline]R+
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Del Bosque giderse BJK nin t. direktörü olabilecek kişilerden biri[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yonetım ıle alakası varmı bunun yoksa zıya doganın kendı kararımı yanı yonetımın bı baskısı varmı ? Oyleyse yazık yanı
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yarın okuruz heralde gazetelerden tam ayrıntılı bilmiyorum ama basın toplantısında bunlar söylemiş.[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ankaragücü'nün antrenörüde istifa etmiş[signature][hline]R+
Apex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ziya dogan heralde sirf 2 hafta kazanamadi diye istifa etmemistir kesin baska nedenleride vardir liderin 7 puan gerisindesin diye kimse istifa etmez.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Trabzona kaç senedir adam akıllı teknik direktör gelemiodu ayda bir teknik direktör değişiyodu.Aranan kan Ziya Doğan olmuştu.Şimdi neden gidiyor anlamış değilim..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bize yarar. gözü her ihtimale karşı ya milli takımda yada bjk de.bize gelmesi de tercih edilebilir[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Beşiktaş - Ziya Doğan yakıştırması başLadığı günden beri Trabzonsporda bir düşüş var. Ziya Doğan eğer Beşiktaşın başına geçerse onun hakkındaki oLumLu düşünceLerim de gidecek.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hiç bir teknik direktör beni alsın diye takımı batırıp gitmeye uğraşmaz veya istifa etmez?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Exp.... biraz daha Türkçe konuşabiLirmisin ? Ne demek istediğini anLayamıyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Epxmadcat, 27 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Hiç bir teknik direktör beni alsın diye takımı batırıp gitmeye uğraşmaz veya istifa etmez? katılıyorum. Ziya Doğan Beşiktaş'a gelmek için Trabzon'u satmadı. Yönetim bu kadar çalışılamaz bir ortam yarattığı için bıraktı(mış). Beşiktaş'a gelmesi bence bu dönem için hayal.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mave demek istediğimi silencer anlamış.. Yani beşiktaşa gitmek istiyorsa trabzonsporu satıp.. Beşiktaşa işte karşınızdayım diyecek bir adam değil diyorum..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 20:44 tarihinde demiş ki: said: Epxmadcat, 27 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: Hiç bir teknik direktör beni alsın diye takımı batırıp gitmeye uğraşmaz veya istifa etmez? katılıyorum. Ziya Doğan Beşiktaş'a gelmek için Trabzon'u satmadı. Yönetim bu kadar çalışılamaz bir ortam yarattığı için bıraktı(mış). Beşiktaş'a gelmesi bence bu dönem için hayal. Yönetim Ziya Doğana ne yapmış ? Gerçekten biLmediğim için soruyorum başka bir niyet aramayın sorumda[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Apex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ziya dogan surekli yonetimlerle ters dusuyor ve bence buyuk takimi kaldirabilecek bir kisiligi yok onyargili olarak soyluyorum bunu :)
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Tüm Türk hocalar için böyle deniyor. Del Bosqe'nin yerinde hangi Türk Hoca olsaydı şu an görevine devam edebiliyor olacaktı ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Fatih Terim GaLatasarayda uzun süre başarısız oLdu ve devam etti. Demek ki insanın rüstünü ispat edebiLmesi gerekiyor . P.S. : Fatih TERİM bir TÜRK hocadır. [signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 27 Kasım 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Fatih Terim Del Bosque kadar başarısız olmadı. Sadece ve sadece şampiyon olamadı. O başarısız Galatasaray ile şu an Beşiktaş'ın konumunu kıyaslayabiliyor musun sen? Son 3 haftaya kadar şampiyonluk şansını da sürdürmesini bildi ki elindeki kadro gerçekten de formda bir Beşiktaş ile kıyaslanamayaca bir kadroydu. Şimdiki Beşiktaş'ın kadrosuna bakın lütfen. Yedeklerimizden bile Galatasaray'da Fenerde banko oynayacak pek çok adam var. Bir de Beşiktaş'ın şu anki konumuna bakın. [signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro [Bu mesaj nbl_silencer tarafından 27 Kasım 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 GaLatasaray daha büyük ve oturakLı bir camia oLduğu için tabiki beşiktaş iLe aynı durumda oLamaz. Ama GaLatasaray camiasına şampiyonLuk yaşatamayan bir hoca başarısız demektir. Ama her insanında kendine göre kredisi vardır. Fatih Terimin de 1,5 sene sürdü bu kredisi. Sonuçta Fatih terim , Fatih Terim oLduğu için 1,5 sene kredi kuLLandı , Türk veya yabancı oLması bizim camiada bişey değiştirmez. Umarım zamanLa bütün TÜRK sporseverLerde miLLet ayrımı yapmamasını öğrenir. P.S : Hava soğuk oLduğu için pencere tekLifini değerLendiremiyorum. Mümkün ise diğer aLternatife geçeLim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Şampiyon değilse başarısızdır. İşte Türk futbolunu bitiren sözler. Millet ayrımına gelince zaten bunu söyleyen benim, bizim insanımız millet ayrımı yapıyor, Del Bosque'nin yerinde X hoca olsaydı şimdiye çoktan gitmişti diye.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ayrıca hangi camiya daha oturaklı vs vs gibi bir tartışmaya girersek 80 sene çıkamayız buradan. Bunlar tartışılası, kıyaslanası şeyler değil. Sadece provakatif sözler...[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Teknik direktörlere biraz zaman vermek lazım.Yabancı olarak örnek veriyim:Barcelona teknik direktörü Frank Rijjkard,takımı güzeldi ilk geldiği sene başarısız oldu kötü futbol oynattı.Barcelona yönetimi ne yaptı sabretti zaman tanıdı,türkiyede olsa anında kovarlardı 5 maç arda arda yenilmiş yürü.İşte şimdi barcelonayı görüyorsunuz mükemmel bi futbol oynuyorlar dünyada rakip tanımıyorlar.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Barcelona gibi köklü bir klupte şampiyon değilse başarısızdır. lol[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
Mave Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Şampiyon değilse başarısızdır. İşte Türk futbolunu bitiren sözler. Millet ayrımına gelince zaten bunu söyleyen benim, bizim insanımız millet ayrımı yapıyor, Del Bosque'nin yerinde X hoca olsaydı şimdiye çoktan gitmişti diye. EVET BAŞARISIZDIR. Benim futboL anLayışımda başarı demek puan demektir. En fazLa başarıLı ( puanLı ) takım ŞAMPİYON oLur. Sanırım sen bir beşiktaş taraftarı oLduğun için durum farkLı. Sizde bir de GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLUĞU diye ayrı bir kavram var. Onu da haLa anLayabiLmiş değiLim. P.S. : Provokasyondan hiç anLamam.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Öne çıkan mesajlar