ugurerro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 pek bi bilgim yok dvd ve altyazi hakkında ama sizden bir konuda yardım isticem..benim elimde geleceğe dönüş dvdsi var ama fransadan aldığım için içinde türkçe altyazi yok. ben bu filmi nasıl türkçe altyazili izleyebilirim. yardımlarınız için şmdiden teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 site bilmiyorum ama aratırsan "altyazı" diye bisürü topic cıkar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 DVD seyrederken dvd programı dışında altyazı dosyası açabilen bir program bulursan bizede haber ver :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 önce dvd'nini ripleme sonra da netten fps'sine uygun altyazı bulma gibi bir seçenek olabilir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Var .. Ben kullanmıştım. Amam programın adını unuttum. türkçe desteği olmayan dvdler için kullanıyodum..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hm evet benimde simdi boyle bi sorunum var http://www.dvdr-core.org bu siteden dvd versiyonlarini indiriyorum filmlerin ama genelde hep ispanyolca fransizca ingilizce oluyor altyazilar ve audiolar dvdye ses dosyasi veya altyazi nasil eklenir ? bu konuda bilgi veren bi site falan var mi? girip okuiyiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar