Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bonecrusher zamanında Bittorent hakkında bir topic açmıştı ve ogünden bugune niye dl hızım düşük diye araştırıp durdum saolsun Ytse çok yardım etmişti ama bir sonuca ulaşamamıştık. (http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46054) Birçok web saysafasına foruma dl merkezlerine baktım ama ne yazıkki sorunumun cevabını bulamamıştım bugun divxtr forumlarında ZeuS nicki arkadaşın yazısını okudum aynı benim gibi sorunları oldugunu ve nasıl çözdüğüne dair bir yazı yazmışı ama kendi modemine göre ayarları belirtmişti bende burda X4 için tam olarak ne yapılması gerektiğine ayit bir yazı yazayım dedim. Bundan önce dl hızım kaza hariç p2p programlarında 3ün üstünü görmemişti normal ftp dl lerimde veya web sitelerinden birşey çekerken ise 20 22 arası çekiyordum e doğal olarak uyuz oluyordum.Bittorentin bütün clientlerini denemem ramen 3dl hızını zor gördüm bir kaç kerede 4e yükselip fake attı upload hızım ise direk tavana vuracak şekilde 6 8 arası oluyordu.Burda yazagım işlemleri yaptıktan sonra btde dl hızım ortalama 19 22 arası 19dan aşağıya sadece başlarken geçiyor 10dkdan sonra hep 19 22 arası gidiyor bütün clientleri denedim en iyi bana bit exp clienti geldi.Bu sırada bu uygulamalar ethernet kartıylan bilgisayarını modeme bağlayanlar için geçerlidir! İlk olarak X4'ün firewallunu kapatmamız gerekiyor yoksa bittorenti etkileyip dl hızınızı düşürüyor. Zoom Dsl modem consolu açıyoruz ordan Advanced Setupa giriliyor ordanda DMZ ayarlarına giriyoruz. DMZ Enable olacak DMZ HOST IP kısmı 10.0.0.12 olacak genel olarak eğer içinden değiştirmediyseniz herkesin dmz ipsi 10.0.0.12dir.Save changes>Write Settings to flash and rebout > confirm kombosunu yapıyoruz netten kopup tekrar girmemizi sağlıyacka bu bizim 10.0.0.12 yazmadan önce orada ne yazdıgınıda bir yere pastlayın eğer bir sorunlan karşılaşırsanız eski ayarlarınızlan nete girersiniz. Benim işletim sistemim ingilizce türkçelerini yazarken sizde daha değişik yazabilir elimden geldiğince doğru türkçeye çevirecem Network kısmına giriyoruz view network connections(ağ bağlantılarımı göster) burda sizin ethernet kartlarınızı gösterecek modemi hangisine bağladıysanız ona ters tuş yapın ayarlar diyin internet protocol (tc/ip) ye basıp özellikler diyoruz defultu ip adresini otomatik belirledir siz kendiniz ip atıyacaksınız şimdi IP adress: 10.0.0.12 Subnet Mask: 255.255.255.0 Gataway: (sizin zoom consolo girince http bölümünde yazan ipyi yazmanız gerekiyor) Genellikle 10.0.0.2 buda ilk DNS bölümüne 10.0.0.2 ikinciye 10.0.0.12 diyoruz Okey apply diyoruz ve bitiyor ayarlarımız. Bazı şeyler sizin modeminize bilgisayarına göre değişebilir benim zoom handbookda okudugum kadarıylan network kullanıcıları 10.0.0.2 den 12ye kadar sayılar alıyormuş ve benim taminimde biz kendi bilgisyarımızı bu sayılar arasında birşey olarak atamadıkçada bizi bir nevi tam access vermiyor dışarıya yanlışım olabilir. Netlimiter kullanarak uploadumu 4e sabitledim 4ün üstüne çıkmıyor dldem şuan 21 kısacası oldukça memnunum. Ytseye yardımlarından ve ZeuS yazısından dolayı teşekkürler diğer adsl kullanıcılarıda dllerinin modemden dolayı düştüğünü düşünüyorlarsa burda yazsınlar elimizden geleni yapalım.Bu sırada http://forum.divxtr.org/index.php?showtopic=20398[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 İğrenç bir başlık olmuş heh.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Abi usb için bir alternatif varmı?[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bildiğim kadarıylan yok kaçlan dl ediyorsun p2p programlarıylan? Eğer düşükse araştıralım senin içinde ama snaırım usbden baglanan bu tarz sorunlarllan karşılaşmıyorlar ama ethernetin usbye göre ise girişleri daha geniş ondan dolayı kullanılıyor modemlerde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Hehe abi ben daha modem alamadım yok hiçbiryerde zoom5551 beklıyorum şuan.Off off port acık olur modem olmaz modem olur port acık olmaz ölme eşşeem ölmeee[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 ay sonra ... raistcan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 misal ben modem aldim port açilamadi bi turlu...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Neden genelde sözleşme sonrası 1 gün bile sürmüyor açılması alla alla ara telekomu sor taş çatlasın 1 gün sonra açılır[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aynı sorunları ben de yaşıyorum fakat ben usb ile bağlantı kuruyorum. nasıl olucak bu iş?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 D-link de de bu sorun oluyomu oluyo onda nasıl halledilcek. ben kazaadan bişey inidirken genelde tam ulaşım hızımı alamıyorum da ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smooth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 acaba burada bahsedilen sorunlar bittorrent icin mi gecerli Ben x4 kullaniyorum ama bole bir sorun yasamadim Ares ve Torrentstorm programlarini kullaniyorum paylasim icin Default ayarlar ile dl hizimda bir sortun farketmedim Tabi karsi taraf limiter kullanmiyorsa :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende linksys wireless g router modem var bittorent ten cok büyük dosyalar cekince 10 kb max oluyor anlamadım 256k adsl im.. yardım :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet X4 modemlerin p2p programlarını kullanırken aldığımız düşük hızda dllerin çözümü × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 İğrenç bir başlık olmuş heh.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Abi usb için bir alternatif varmı?[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bildiğim kadarıylan yok kaçlan dl ediyorsun p2p programlarıylan? Eğer düşükse araştıralım senin içinde ama snaırım usbden baglanan bu tarz sorunlarllan karşılaşmıyorlar ama ethernetin usbye göre ise girişleri daha geniş ondan dolayı kullanılıyor modemlerde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Hehe abi ben daha modem alamadım yok hiçbiryerde zoom5551 beklıyorum şuan.Off off port acık olur modem olmaz modem olur port acık olmaz ölme eşşeem ölmeee[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 misal ben modem aldim port açilamadi bi turlu...[signature][hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Neden genelde sözleşme sonrası 1 gün bile sürmüyor açılması alla alla ara telekomu sor taş çatlasın 1 gün sonra açılır[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aynı sorunları ben de yaşıyorum fakat ben usb ile bağlantı kuruyorum. nasıl olucak bu iş?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 D-link de de bu sorun oluyomu oluyo onda nasıl halledilcek. ben kazaadan bişey inidirken genelde tam ulaşım hızımı alamıyorum da ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 acaba burada bahsedilen sorunlar bittorrent icin mi gecerli Ben x4 kullaniyorum ama bole bir sorun yasamadim Ares ve Torrentstorm programlarini kullaniyorum paylasim icin Default ayarlar ile dl hizimda bir sortun farketmedim Tabi karsi taraf limiter kullanmiyorsa :)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende linksys wireless g router modem var bittorent ten cok büyük dosyalar cekince 10 kb max oluyor anlamadım 256k adsl im.. yardım :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar