Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Patiler ben şimdi torrentten bi dosya indirdim ama dosya kitli,ve şifre istiyor şifreyi bulamadım ama bi kırma yöntemi varsa..Söyleyebilirmisiniz?[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 al[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu program çok uzun sürüyor ve çok kısa passları bulabiliyor,nasıl yapıcam başka bi çözüm yok muu :)[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aynı durum bende de var.3 album ındırdım 2 sının şifrelerini sallayarak tutturdum ama 1 tanesi kaldı bulamadım.Bilen varsa yardım lutfen[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 indirdiğin yerin sitesine, forumlarına falan bak kesin orlarda bi yerde oluyo =P[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Suprnovadan çektim :([signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 torrente yazilan commentlara bak. sormustur biri.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya o programla ugrasma bile cunku brute force:) bir omur bile surebilir soyliyim belki daha fazla:) en iyisi commentlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Commentler nerede?:( Super Newbie Freya'dan saygılarla[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 :( anlayamadım çok salağım ben..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bak rarı aç. normal 2 tıkla infosu vardır yada sitenin ismi geçiyodur dosya isminde.. Bende de çok oluyodu. Fransız italyan arap sitelerini geziyodum paso bu yüzden.. İnşallah ingilizce bir site çıkar karşına..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar