Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 vayt nayt çıbık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: KADINIM Ahri said: Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' ahahah sen ne tür bir ortaçağı insanısın ya bak elimizdeki bilgiler ne? zamanında sana çok yazmışlar. hiçbirine vermemişin. seneler sonra gelip bana çok yazdılar vermedim. döndüm ama vermem tarzı bir mesaj neyin nesidir? Bi kızla yazışıyosa bir erkek, kızın vermesi gerekiyor heralde, sizin çevrenizde ailenizde böyle dönüyosa işler, haklısın bişey diyemem. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şurda resmen mısırdaki sokak ortasında tecavüz videosunun bi benzeri yaşanıyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 link var mı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 elinden tutup parkta buz parmak yiyerek mi gezecekler? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sparkcaster said: screwy said: sende icsel gucun gitmesin diye kızın agzına bosalıp geri alıyomusun agzından? arkadaşınızı foruma davet etseniz ve ilk aldığı cevap bu olsa hoşunuza gider mi? donanımhaber mi olmayı amaçladığımız ortam? Noyzura said: bu yüzden Tantra var. spiritüel pompa tertemiz. saatlerce aheste aheste seks böyle yemeli , içmeli. tek sıkıntı erkeğin boşalmaması gerekiyor enerjisini dışarı atmaması için. ama türk kızları sıkılıyor "hadi gel aşkımm" yaptıkları için derk oluyor yada bazı kızlar bu erkek nasıl boşalmaz diye hırs yapıyorlar. Bu durum için bir patch yaptım o da basit. kızın ağzına geliyorsun ve sonra kızla öpüşüp tüm spermlerini geri yutuyorsun böylece enerji dışarı gitmiyor. kendisi boyle yazan adamın arkadasının da oyle olup olmadıgını merak ettim yanlıs mı etmisim. disi oldugunu bile farketmemisim baksana yoksa naber seker yazardım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kahve yudumlıcaktım tam fincandan, fincan havadayken boneclol un mesajı gördüm klavye fikilmesin diye cambazlık yaptım resmen sadfsdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hayır foruma memem var diye bağırarak giren karıya forum memeiyle şaka yapmak neden yanlış ki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 boneclol akıyo banlemeyin sakın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sonofa said: Finklorpeyniri said: KADINIM Ahri said: Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' ahahah sen ne tür bir ortaçağı insanısın ya bak elimizdeki bilgiler ne? zamanında sana çok yazmışlar. hiçbirine vermemişin. seneler sonra gelip bana çok yazdılar vermedim. döndüm ama vermem tarzı bir mesaj neyin nesidir? Bi kızla yazışıyosa bir erkek, kızın vermesi gerekiyor heralde, sizin çevrenizde ailenizde böyle dönüyosa işler, haklısın bişey diyemem. senin annen babana vermedi mi şimdi ben anlamadım? niye aile katıyorsun ki. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tüp bebek misin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan said: boneclol akıyo banlemeyin ve küstürmeyin sakın fixed Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Finklorpeyniri said: Sonofa said: Finklorpeyniri said: KADINIM Ahri said: Finklorpeyniri said: Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. niye herkes hadım mı edildi? tam tersine gelişmiş penislerimiz var. ve memelerinin olduğunu beyan ettin tekrar. 'HEY ABAZALAR. KADINIM AMA VERMİYORUM. ABAZALAR SİZİ. selam ilgi gösterin biraz lan bana' ahahah sen ne tür bir ortaçağı insanısın ya bak elimizdeki bilgiler ne? zamanında sana çok yazmışlar. hiçbirine vermemişin. seneler sonra gelip bana çok yazdılar vermedim. döndüm ama vermem tarzı bir mesaj neyin nesidir? Bi kızla yazışıyosa bir erkek, kızın vermesi gerekiyor heralde, sizin çevrenizde ailenizde böyle dönüyosa işler, haklısın bişey diyemem. senin annen babana vermedi mi şimdi ben anlamadım? niye aile katıyorsun ki. He canım he Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hayır konuşarak mı yaptılar seni. muhabbet çocuğu musun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Nickiyle ipucu vermiş ne çocuğu olduğuna dair. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 CRIT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120402225425/random-ness/images/3/34/Michael_Jackson_popcorn.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. ya böle bi mesaj atıp nasıl cevaplar bekleniyor? biraz bize kendini anlat hadi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ya gerçek bile dğeil birilerinin fake i, burdaki durum birkaç haftadır dönen muhabbetlerin gerçekten escape gecko vs seviyesinde olması. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bir seviye belirleyici olarak sparkcaster. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boneclol Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 YA SNN BE SLK :s precast edip üye olmuş foruma. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben meme bağımlısıyım lan mesela bayılıyorum memelere kötümü bu şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ahri said: ergenliğimin geçtiği ki gayet eğlenirken bir yerden sonra nefret ettiğim, bir ton kendini beğenmiş insancıkların barındığı paticiğe noyzura arkadaşımın zorlamasıyla tekrar üye oldum. muhtemelen 6-7 seneden fazla oldu ki umarım sapkın mesajlarıyla inbox dolduran meme bağımlısı arkadaşlar büyümüştür artık. itici intro için özür dilemek isterdim, gene de selam. yani şöyle bir giriş oalcaksa madem hiç gelmeseymiş daha iyiymiş o değilde bunu atlayıp neden screwye yükleniyorsunuz ki? ilk kanı onlar döktü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 banlanacaksın. yörüngede yanacaksın. kızın memeleri var. memelerinden muhabbet açıyor ama sen cevap veremezsin lütfen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.