Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL ile nete bağlanma

Felix

Öne çıkan mesajlar

Ben adsl kullanıyorum bu turktelekomunkini, pcdende pek anlamam bilgisayarı acınca beklıyorumki modemin yeşil ışığı yansında o dial-up gibi numara çevire basim diye bu bazen cok uzun suruyo onu beklemekde cok can sıkıcı hale geliyo, bunun bi ayarı varmıdır, bağlanınca modem direk çevirsin? Yada ufak bi prograımı vs varmıdır?[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi
karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin?
sharky: ha du düzeltim o zaman

nefir: ben niye admin oldum ya?
admin grubu: ne be tek eşek biz miyiz, sende cefa cek.
nefir: doru, durun ben bi avatar bulayım, at üzerinde soyunayım.

zed: ben minik bi orman periyisim.
admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz.
zed: ben niye admin oldum be?
admin grubu: ne be tek eşek...
Sosyal ağlarda paylaş

aa cokkomıksın hemen guüelım sana , bunumu beklıyosun yani
bişi biilyosan konus bilmiyosan abuk subuk seyler yazma[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi

admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet numara çevriliyo hatta 4440375 gibi bişey[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi

Sosyal ağlarda paylaş

uffff bos bos konusma ya biliyoruz teknık destek oldunu ama netede ordan baglanılıo belli ki adslden çakmıon

*!bilgisi olan birilerinin cevap yazmasını bekler*[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom
athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin
karakedi: öle deme be sufer elenecez.

sharky: ee bu site niye goctu simdi

karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz.
dark-dr: paticik ne be, beygirgucu.com olsun

Sosyal ağlarda paylaş

Bak sımdı adsl de ınternete baglanmak ıcın once modemdeki ışıgın yanık kalmasını beklıyorum sonrada o adsl baglanmak ıcın numarayı cevır dıorum ıste bunu modem baglanınca dırek numarayı cevırcek bi ayarı varmı dıe soruorm[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom
athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin
karakedi: öle deme be sufer elenecez.

sharky: ee bu site niye goctu simdi

karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz.
dark-dr: paticik ne be, beygirgucu.com olsun

Sosyal ağlarda paylaş

sana o zaman tek bi şey söyleyim. 444 0375 numarası veya başka bi numara girerek kesinlikle bağlanamazsın..ben adsl in ilk kullanıcılarındanım. ayrıca 444 0375 teknik destek hattında çalışan arkadaşlarımda var. seni onlara yönlendirerek yardım sağlayabilirdim. onlar mühendis telefonlara çıkanlar deil. ama sen bu şekilde yardım istersen kimseden de alamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

driver yüklenir,adsl modemle beraber gelen kılavuzdan i.e den ilgili ip girilerek genelde 10.0.0.1 olabilio pppmux cux falan ayarları ona göre yapılır kullanıcı adı yazılır şifresi yazılır dnsler ilgili yerlere yazılır flash belleğine kaydedilir modemin link ışığının tamamen yanması beklenir bole bişi[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 27 Kasım 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
crocodile adam dalga geçmiyor dediği doğru

bence sen o modemi elden çıkar login işini otomatik yapan bi tane alıver tüm derdin bitsin zoom çek bence

o zaman özür dilerim çünki hiç duymamıştım. ben sadece tepkisini hoş bulmadım onun.. tekrar özür..
Sosyal ağlarda paylaş

Lan amma ezdiniz çocuğu be allah allah... Dostum ADSL de numara çevirme olayı yok. "link" ya da "adsl" ışığı sabit yandığı anda nete bağlısın demektir. bunun dışında herhangi bişey yapmana gerek yok..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim modem inca adsl, arkadaştaki sorun bendede vardı. Çözdüm olay şu: PC Açıldığında modemin link ışığının yanmasını bekliceksin yandığı zaman telefon hattında adsl olayını bulmuş olacak sonra telefon çevirmeye benzeyen panele gireceksin özelliklerden numara çevirmeyi etkinleştir deki şıkkı kaldıracaksın sonra geri dönüp telekoma verdiğin kullanıcı adı [xxxxxx@ttnet] ve şifre [xxxxxxx] gireceksin bağlan diyeceksin bağlanacak işte bu kadar
NoT:Bazı arkadaşlar bu eziq modemlerde oluyor demiş katılmıyorum eğer gidip zoom alsaydım web panelinden bu ayarları yapacaktım fakat bende iis kurulu olduğu ve bazı kısımların paylaşıma açık olduğu için bir sürü problemle uğraşacaktım[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...