Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben adsl kullanıyorum bu turktelekomunkini, pcdende pek anlamam bilgisayarı acınca beklıyorumki modemin yeşil ışığı yansında o dial-up gibi numara çevire basim diye bu bazen cok uzun suruyo onu beklemekde cok can sıkıcı hale geliyo, bunun bi ayarı varmıdır, bağlanınca modem direk çevirsin? Yada ufak bi prograımı vs varmıdır?[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman nefir: ben niye admin oldum ya? admin grubu: ne be tek eşek biz miyiz, sende cefa cek. nefir: doru, durun ben bi avatar bulayım, at üzerinde soyunayım. zed: ben minik bi orman periyisim. admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz. zed: ben niye admin oldum be? admin grubu: ne be tek eşek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ne numarası çeviricen ya . adsl de numaramı war çevrilecek. [Bu mesaj crocodile tarafından 26 Kasım 2004 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dalga geçmiyon demi bizimle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aa cokkomıksın hemen guüelım sana , bunumu beklıyosun yani bişi biilyosan konus bilmiyosan abuk subuk seyler yazma[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman nefir: ben niye admin oldum ya? admin grubu: ne be tek eşek biz miyiz, sende cefa cek. nefir: doru, durun ben bi avatar bulayım, at üzerinde soyunayım. zed: ben minik bi orman periyisim. admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz. zed: ben niye admin oldum be? admin grubu: ne be tek eşek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet numara çevriliyo hatta 4440375 gibi bişey[signature][hline]sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman nefir: ben niye admin oldum ya? admin grubu: ne be tek eşek biz miyiz, sende cefa cek. nefir: doru, durun ben bi avatar bulayım, at üzerinde soyunayım. zed: ben minik bi orman periyisim. admin grubu: admin yapalım şunu, anime mame internet her bi iş gelio elinden. site ile ilgili, zaten seviyoz. zed: ben niye admin oldum be? admin grubu: ne be tek eşek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o dediğin numara adsl teknik destek hattı. bağlanmak için numara filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 uffff bos bos konusma ya biliyoruz teknık destek oldunu ama netede ordan baglanılıo belli ki adslden çakmıon *!bilgisi olan birilerinin cevap yazmasını bekler*[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin karakedi: öle deme be sufer elenecez. sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz. dark-dr: paticik ne be, beygirgucu.com olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bide sen şu sorununu daha açık bi şekilde anlatsana. pc açılınca geçmi bağlanıyon internete. bumu dediğin?? anlaşılmıyoki ne demek istediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bak sımdı adsl de ınternete baglanmak ıcın once modemdeki ışıgın yanık kalmasını beklıyorum sonrada o adsl baglanmak ıcın numarayı cevır dıorum ıste bunu modem baglanınca dırek numarayı cevırcek bi ayarı varmı dıe soruorm[signature][hline]karakedi: athena siteyi acıom athena: lam sinemaya gitcektik allak belanı versin karakedi: öle deme be sufer elenecez. sharky: ee bu site niye goctu simdi karakedi: ne bilim, system admin sen degil misin? sharky: ha du düzeltim o zaman karakedi: yeni ismimiz paticik oldu arkadaşlar. daha manyak bi isim bulana dek bole takılacaz. dark-dr: paticik ne be, beygirgucu.com olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sana o zaman tek bi şey söyleyim. 444 0375 numarası veya başka bi numara girerek kesinlikle bağlanamazsın..ben adsl in ilk kullanıcılarındanım. ayrıca 444 0375 teknik destek hattında çalışan arkadaşlarımda var. seni onlara yönlendirerek yardım sağlayabilirdim. onlar mühendis telefonlara çıkanlar deil. ama sen bu şekilde yardım istersen kimseden de alamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 driver yüklenir,adsl modemle beraber gelen kılavuzdan i.e den ilgili ip girilerek genelde 10.0.0.1 olabilio pppmux cux falan ayarları ona göre yapılır kullanıcı adı yazılır şifresi yazılır dnsler ilgili yerlere yazılır flash belleğine kaydedilir modemin link ışığının tamamen yanması beklenir bole bişi[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sanırım usb modem kullanıyorsun telefon kısmı boş kalıcak yani telefon numarası yazmana gerek yok eger ayarlarını normal olarak yaptıysan usb modemlerde driver kurarken istiyor bu ayarları sorun yok kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 crocodile adam dalga geçmiyor dediği doğru bence sen o modemi elden çıkar login işini otomatik yapan bi tane alıver tüm derdin bitsin zoom çek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 0 (sıfır) ı çeviriceksin, kakaladıkları mouse büyüklüğündeki alcatel olan ve sadece usb çıkışı olan ezik modemlerde ve de sınırlı paketlerde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: slayer__, 27 Kasım 2004 14:49 tarihinde demiş ki: crocodile adam dalga geçmiyor dediği doğru bence sen o modemi elden çıkar login işini otomatik yapan bi tane alıver tüm derdin bitsin zoom çek bence o zaman özür dilerim çünki hiç duymamıştım. ben sadece tepkisini hoş bulmadım onun.. tekrar özür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Lan amma ezdiniz çocuğu be allah allah... Dostum ADSL de numara çevirme olayı yok. "link" ya da "adsl" ışığı sabit yandığı anda nete bağlısın demektir. bunun dışında herhangi bişey yapmana gerek yok..[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Benim modem inca adsl, arkadaştaki sorun bendede vardı. Çözdüm olay şu: PC Açıldığında modemin link ışığının yanmasını bekliceksin yandığı zaman telefon hattında adsl olayını bulmuş olacak sonra telefon çevirmeye benzeyen panele gireceksin özelliklerden numara çevirmeyi etkinleştir deki şıkkı kaldıracaksın sonra geri dönüp telekoma verdiğin kullanıcı adı [xxxxxx@ttnet] ve şifre [xxxxxxx] gireceksin bağlan diyeceksin bağlanacak işte bu kadar NoT:Bazı arkadaşlar bu eziq modemlerde oluyor demiş katılmıyorum eğer gidip zoom alsaydım web panelinden bu ayarları yapacaktım fakat bende iis kurulu olduğu ve bazı kısımların paylaşıma açık olduğu için bir sürü problemle uğraşacaktım[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar