Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Ankaragücü

theCio

Öne çıkan mesajlar

rahat bir maç yani lafına bile gerek yok ankaragücü eski ankaragücü olsa korkardım ama şimdi rahatım.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim izlediğim kadarıyla fener'in yendiği karşılaşmalardan daha iyi oynadık şu ana kadar[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

hayret üstelik kendi sahamızda oynarken bi anda.. umarım geçer[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

Artık ne diyeyim bazı konuları anlamak için biraz daha mı büyümeniz gerek, objektif olmayı öğrenmeniz mi gerek, fanatizmle gerçekleri ayırt edebilmeyi öğrenmenizmi gerek bilmiyorum o yüzden daha msj atmıyorum.. Siz izleyin maçınızı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...