kaanbilge272 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Ben küçük bir arşiv yapıyorum, o yüzden elinizde varsa bazı eski oyunları İstanbul içi elden alabilirim. Aktivasyon keyleri kullanılmış olabilir, sorun değil, hatta güncel olanların zaten kullanılmış olmasını tercih ederim, 80TLye sıfır oyun aramıyorum. Hepsi zaten bende Steamde mevcut oyunlar, sadece en sevdiklerimin elimde fiziksel kopyalarının olmasını istiyorum. Aliens vs. Predator (2010'da çıkan değil) BioShock Crysis (Herhangi biri) Deus Ex (Human Revolution hariç) Doom (Herhangi biri) Duke Nukem (Herhangi biri) Far Cry 1 F.E.A.R (Herhangi biri) Half-Life (Herhangi biri) Hitman (Herhangi biri) Max Payne 3 Portal 1 & 2 Quake (Herhangi biri) RAGE Wolfenstein (Herhangi biri) Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bende senin elindeki 90-2000 arasi eski tip buyuk kutulu oyunlara talibim :D amiga veya pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar