Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 japonca gibi geldi esh in son 2 mesajı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sharky said: 1 makina (pfsense) ve 7 switch ile halledersin bu olayi. Ama ayni networkte olmayalim dersen 8 makina gerekecek :) Ya da 8 NIC pfsense kuracagin makinaya. 2 x Quad kart aldin mi olur. Traffic Shaping lede P2P mis, yok YouTube mus falan bunlari kisitlarsin. abi ne 8 nic'i? pfsense sanal nic yaratmıyo muydu vlan ile birlikte? Tek fiziksel NIC ile bilmemkaç vlan kurup onu ya 8 ayrı ucuz switche ya da 1 vlan yönetebilen switche vericek işte? Temelde gerekecek 2 fiziksel NIC olması lazım sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Ha, ayrıca bu kadar tantanaya da gerek yok bence. Adam gibi modem/routerın olursa ucuz switchler alarak işini halledersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Vlan yönetebilecek switch alacaksa no problem. Kanımca hub alacak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Abi en basit aletleri aldim zaten. Tp link in 30 liralik routerlari var wr720 diye. Ip bw sinirlamasi falan koyabiliyosun gayet yeterli iste. Baglanacak aletler birbirleriyle network olustursun niyetim yok, hiz da aramiyorum. Dede ipadiyle daily telegraph ini okusun yeter. Ayni anda max 4-5 baglanti olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Dunden beri bi 10 tane rj45 helak ettim ama artik jack cakmada prolastim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 auhdsuasd bi taraftan 1-2-3-4-5-6-7-8 diye giden kontrol ışığının diğer tarafta 8-7-6-5-4-3-2-1 diye gittiğini görmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 100 liraya bi tane ikinci el hp 8 port 10/100 yonetilebilir switch aldim deneme amacli, bakalim nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar