Sensible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya yapamıyorum işte olmuyo olmuyo ya deliricem :( Bi mutfak sahnesi yaptım ama ışıklandırmada takıldığım için bitiremiyorum. Allah aşkına birisi bana pencereden giren güneş ışığını nasıl yapacağımı anlatsın detaylı bir biçimde,çok rica ediyorum[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Light Tracer böyle sanki etraf kirli,pismiş gibi bir görüntü veriyor off neden yaa deliricem[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yaw dua et yine o kdre biliosun ben bi bilsem seninki kdr :([signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! www.bkcartoons.com Benim Cici Sitem , Karikatürler , Animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar