Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 simdi arkadaslar elimde 20 tane 128x128pixeli gecmiyecek resim var. bunları arka arkaya koyarak hareketli gif yapmak istiyorum. fakat bikac sorum var. 1. bunu image readyde nasil yapiyoduk? 2. kb nin 70-80i gecmemesi lazım .. 3. simdi diyelim bi resim 128x96 bi sonraki resim 128x110 , birinden digerine gecerken o bosluk cirkin bi goruntu olusturmamali naapcam ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 up - yokmu yardim edebilcek biri ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 resimleri aynı boyuta getirmekle başlayabilirsin. büyükleri kes ya da küçük olanlardaki boş kısımları büyüklerle uyum sağlayacak şekilde doldur. sonrasında nette çok basit bir kaç tutorial bulabilirsin. hepsinden önce image ready nin kendi yardım dosyalarına bakman en iyisi tabiki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şimidi hepsini aynı boyda kesmek biraz zor olacaktır ama onu kasıp yaptım , bu tutorial olaylarına beni karıstırmadan yardım edebilirmisin :) aylar once ilk gifimi yapmıstım saatlerce urasip buldktan sonra , b.ktan bişe oldu diye kapatmıstım ama nasi yaptımı hatirlamiyorum simdi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 he bide resim boyutu olaylarında crop yada cut yapmadım hic. direk resize den kuculltum resimleri dolayısıyla oranlar da değişik. ama ben sımdı resımleri diyelim 128x128 croplarsam garip olcak resimler biraz tabi once yıne kcultmek lazım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya adobe gif animatormuydu neydi benim onla yaptıgım hataa gunlerce ugrastıgım giflerim var ama program trial di bi ay kullandım şimdi ismini de tam hatırlamıyorum o yuzden bende bişeyler yapamıyorum.istersen bendeki gifleri yolııyım hoşuna gitcektir![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 olur istersen yolla. ama bana bu image ready yada baska bi programla bastan sona nasil yapacaimi anltack biri lazim :([signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 simdi yaptikm gifi. 20 resim fln dolayısıyla 182kb. ama bnim bunu 100ün altına indirmem lazım varmıdır bi yolu ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bana aynı soruyu Chiptech'in sormasını 2 şekilde açıklayabiliriz. 1- Chiptech gay ve benden öğrenip buraya yazarak sana kur yapacaktı (Kuvvetle muhtemel) 2- Siz şizofrensiniz ve aynı kişisiniz[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hayir şöle bişey var. biz chiptechle dostuz. ve ben ilk ondan yardım istedim oda yapamadı sana sormustur. aynı kişi olmadıgımızın kanıtı. certech-chipmy bulusmasi adli topicde kanıtlanmıstır :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ha 1. olasiliga gelince ben bilmem ona sor :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Penthesilea, 27 Kasım 2004 01:15 tarihinde demiş ki: Bana aynı soruyu Chiptech'in sormasını 2 şekilde açıklayabiliriz. 1- Chiptech gay ve benden öğrenip buraya yazarak sana kur yapacaktı (Kuvvetle muhtemel) 2- Siz şizofrensiniz ve aynı kişisiniz Olm anla artık benden sana yar olmaz. + evet şizofrenim. ------------------ Bu arada. Adobe ImageReady ile kücülmüyo kb. Cok az düşüyo yani. 256 renk ile 64 renk arasında 40kb oynuyo en fazla. Animated gif olduğu için paintten de olmuyo ya da ACDsee den. Yani bunlar haricinde bişeyler önerirseniz iyi olur.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." [Bu mesaj Chiptech tarafından 27 Kasım 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dogrudur, hala bi cozum bulamadık.. [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Kasım 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 edit: msj 2 kere gitmiş [Bu mesaj Cermy tarafından 27 Kasım 2004 15:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 up![signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar