Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Global Evden Eve Nakliyat


bayme34

Öne çıkan mesajlar

Global evden eve nakliyat

1980 yılında temeli İstanbul / Maltepe'de , İsa Mete tarafından atılan şirketimiz ; müşteri memnuniyetini esas alan misyonu ve kaliteli hizmet politikası ile evden eve nakliyat sektöründe adını duyurmaya başlamıştır.

Daha sonraki yıllarda şirketi devralan Bayram Mete , Tuzcuoğlun'da ki tecrübesi , iş ahlakı ve deneyimleri ile Global evden eve nakliyat ' ı daha kurumsal bir yapı içerisinde geliştirmiş ve büyütmüştür.

Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti , amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat şirketi olarak bu piyasada var olmaktır.

evden eve taşımacılık , Ofis taşımacılığı , Parça eşya taşımacılığı , Depolama hizmeti, Askılı tekstil taşımacılığı, Piyano nakliyesi, Fuar ve Stand malzemeleri nakliyesigibi çeşitli alanlarda hizmet vermekte olup işimizi en doğru , en pratik ve en hızlı şekilde özelinize ve tüzelinize hiçbir zarar getirmeden yerine getirmekteyiz.
Global evden eve nakliyat



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Global Nakliyat ile mart ayı sonunda ev taşıma konusunda 1 hafta önceden anlaştık. Pazar günü ev taşımak için geleceklerdi. Fakat benim evimi taşıyacak araç arıza yapmış gece 11 de bir firma yetkilisi arayarak gelemeyeceklerini ancak salı günü geleceklerini söyledi kabul etmedim bütün eşyam ortada araç bulup halledin dedim tamam deyip telefon kapattı. Daha sonra başka bir yetkili arayarak gelemeyeceklerini benim başka araç bulup işimi halletmemi söylediler. Ben ısrarla bu saaten sonra nereden araç bulacağım diye ısrarla söylememe rağmen diğer araçlarının başka müşterilerine gideceklerini benim eşyamı taşıyamayacaklarını söylediler. Mağdur olduk işyerinden azar işittik ev sahibinle tartıştık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Global evden eve nakliyatın sahipleri rus kızlarla basılmış. İnsan ticareti yaptıkları anlaşılan nakliyatçılar bir de kumar makineleri taşıyormuş. Böyle şey görülmüş değil. Evden eve nakliyatta parola "handikap", "üst olur", "bir pilav üstü kuru çek" gibi kelimeler kullanılmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...