DJ-Platinium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 DJ Platinium Remix Area Last Update:26.11.2004 YORUM BIRAKIRSANIZ SEVİNİRİM EMEĞE SAYGI DUYALIM LÜTFEN DJ Platinium vs İsmail Y.K Şappur Şuppur (Remix) DJ Platinium vs Nihat Do an Zer Mircan (Remix) DJ Platinium vs Kurtlar Vadisi (Techno Mix) DJ Platinium vs Gülşen Of Of (Club Mix) DJ Platinium vs Gülşen Gel Gel Sarışınım Remix DJ Platinium vs İbrahim Tatlıses Yaz Geldi (Club Mix DJ Platinium vs Mahsun Kırmızıgül Sarı Sarı Club Mix DJ Platinium vs Mustafa Sandal İsyankar Club Mix DJ Platinium vs Zeynep Özkaya Yutamazsın Club Mix DJ Platinium vs Ayça Yıkılıyo (Club Mix) DJ Platinium vs Ayşe Hatun Önal Çeksene Elini (House Remix) DJ Platinium vs Sean Paul Get Busy (Arabic Remix) DJ Platinium vs Sinan Özen Ölüm Dedigin Nedir (Remix) DJ Platinium vs İbrahim Tatlıses Ne Faydası Var (Remix) DJ Platinium vs Hakan Peker Taş Gibi (Remix) DJ Platinium vs Davut Gülo lu Dur Orda Dur (Remix) DJ Platinium vs Bayhan Zaruret (Remix) DJ Platinium vs Hande Yener Kırmızı Techno Tribal Mix - (Birde Benden dinleyin DJ Platinium vs Nadide Sultan Halime Kız (Remix) BANA ULAŞMAK İÇİN MSN:[email protected] www.djplatinium.com adreslerinde her zaman benimle irtibat kurabilirsiniz SAYGILAR [Bu mesaj DJ-Platinium tarafından 27 Kasım 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DJ-Platinium tarafından 27 Kasım 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dj platinium daha balonsun ama hızlı bi giriş yaptın gusel kaynaklar :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Kurtlar Vadisi cok hosuma gıttı ellerıne saglık cok guzel olmus hepsı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DJ-Platinium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Ruby_DraGon, 27 Kasım 2004 09:45 tarihinde demiş ki: Kurtlar Vadisi cok hosuma gıttı ellerıne saglık cok guzel olmus hepsı Arkadaşlar Çok Sağolun Teşekkür Ederim Yorumlarınızı Bekliyorum
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ilginç ve iyi çalışmalar olmus başarılarının davamını dilerim.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eyvallah dj sampiyon yap yap koy sen biz dinliyoruz[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tek sorun nickinin dogrusu platinum olcak galiba :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yok orjınal bı ad heralde baya guzel ha remıxler hepsını dınledım ama kurtlar vadısı en guzelı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
DJ-Platinium Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Infeqted, 27 Kasım 2004 18:35 tarihinde demiş ki: tek sorun nickinin dogrusu platinum olcak galiba :) Dostum Platinium Doğru Merak etme Söylediğin İçin Sağol
Öne çıkan mesajlar