Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 manchester ve brezilya hadi torrente asılalım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 şu zamanı sınırsız yapa olayını nasıl yapıyorsunuz? oyuna girip f8 yaparsam yine maç 5 dakka a[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 o programı anlamadım ben de,calıstırıyorum çince bi seyler yazıyor,anlamadım oradan,oyunda iken F8 bi işe yaramıyor sonra da.....[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende calıstı 1-2 kerede nasıl yaptım hic bilmiyorum valla =) dlyede aksam baslicam yatarken hehe ezerim celra vigo'yla sni gor bak bide laf ediodu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya beyler bazı dosyalar 900 mb falan DVDRİP olarak(emulede) bazıları ise sizin de dediginiz gibi 1.7 gb,emuleden cekecegım ve de fake cıkma ıhtımali var ,bu dosyalar arasındaki fark nedir ,hangisini indiriyorsunuz[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya bu ne lan ABİDİK GUBİDİK takım isimleri patch cıksın hadı tyaw[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 1.7 yi nası indirdiniz yaw,hll olsun valla[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oda bisimi simdide 1.4 half life a basladım :D pc patlıcak walla modemle birlikte.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar