trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Merhaba yurtdışından yeni geldim ve elimde 2 adet Iphone 5 var siyah ve beyaz olmak üzere. Usa stock ve sim free. Haliyle pasaport kaydı yok sizin yaptırmanız gerekiyor. Fiyat: 1400 TL'dir. Alışveriş sitelerinde 1350 lira civarında kayıtlı telefonlar geziyor fakat bunların hepsi geçici kayıt yani max. 6 aydır. Dilediğiniz şekilde kargo ya da elden teslim edebilirim İstanbul'da. Böylece hem muhattabınızı görür hem de en ince ayrıntısına kadar test edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 geçici kayıt olduğunu nereden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 çok fazla şahit oldum 3 ay 6 ay sonra kapanan telefonlara ve ben olabilecek en ucuz yerden alan biri olarak, öyle bir fiyat yok diyorum kayıt sonrası. Fiyatı da geçtim adamlar 50 tane iphone satıyor kime neye kayıt ettirecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar