EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 avaturk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 earenillaron sanırım önce forum kurallarını oku böyle her soru için bir konu acılmıyor. bak bu sorun bir onceki sorunla alakalı o yusden aynı konu altında soruyorsun ayriyetten yeni konu açarken de topic e bütün soruyu yazıp mesaja tek kelime yazmazsan daha hoş ve estetik olur..[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cevaba gelelim avaturk satıcak mı satmıycak mı bilmioruz oyunu esen elektronik getirecek fakat büyük ihtimalle oyun çıktıtan 2-3 ay sonra getirir..[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 TÜrkiyeden olsaydı bunca insan site arayıp durmazdı (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pardon ,bilmiodum, ögrendim saol. (karizmam da çizildi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 baska bir şirket dağıtacak diye duydum. ama geç teslim yapıyomuş (dedikodu işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet, sitede biraz dolaştım, nistesus haklısın aslında; her soru bir forum karışıklığa yol açar, esen geç getiriyomuş, avaturk daha hızlı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 avaturk satacak mı bilmiorum[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ukgames.com dan sipariş et kredi kartı mı yok yoksa?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o sorun dieğil, teslimatı yapan geldiğinde ev boşşa napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kargo yetkili bayisinden alıcan[signature][hline][ptck-horde] Tygore Runespirit, Tauren Shaman [ptck-alliance] Grîm Doombringer, Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kimisi bırakıyor posta kutusuna oraya buraya, kimisi de kapıya not bırakıyor gidip posta firmasından alıyorsun. said: EarendilLaron, 27 Kasım 2004 23:14 tarihinde demiş ki: o sorun dieğil, teslimatı yapan geldiğinde ev boşşa napıcam [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarendilLaron Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 risk yok yani, ben telefon, e-mail falan uğraşıcağımı sanıyodum (ingilizcem süper değil, ha diyip kalmak var)[signature][hline]...ve ona ölümsüz kanatlar yapıldı, yüklendi ölmez kader omuzlarına kıyısız göklerde yelken açıp koşşun diye Güneş'in v Ay ışığının ardında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar