Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kohan II Kings of War


OmegaWarez

Öne çıkan mesajlar

Kohan II Kings of War adlı Warcraft benzeri fantazi-strateji türünde bir oyun...Oyun shadows, undead, human, gauri, dragua gibi ırklar var.(6 ırk var da 5'i aklımda...)Warcraft'a göre daha gerçekçi bir oyun olmasına karşın, oynanabilirlik ve esneklik açısından Warcraft III daha iyi.Fakat denemeye değer...
+'ları:Grafikler, gelişmiş yapay zeka, orta dünya ve fantazi sınırlarını zorlamayan kurgu, hikaye vs...
-'leri:Uniteler ve çıktıkları binalar arası uyumsuzluk(hepsi centerdan çıkıyor), binaları kuracağınız yerleri kendinizin seçememesi[signature][hline] -=United Dark Data Servers=-
Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
-=United Dark Data Servers=-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir strateji oyununu klasik yapan ne grafikleri de senaryosu ne de muzikleridir. bir strateji oyununu klasik yapan şey unitelerin dengesi, unitelerin cesitliligi, bu cesitli unitelerin skill leri, cesitli unitelerle olusturulacak skill kombinasyonları ve macrodur [tamam warhammerda yoktu ama warhammer iyiydi]. bunları saymadıgına gore oyun gercekten iyi degil.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..


[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Ekim 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uniteler arası uyum konsu değişik açılardan ele alınabilir ama...Çünkü bu oyunun ünite yapısı bazı strateji oyunlarına göre farklı...Üretilen her ünite company olarak çıkıyor ve engineer company vb gibi hem savaş hem maden olayında görev alan üniteler de var...
Ünite:Kaptan+4 asker+2/4 destek[signature][hline] -=United Dark Data Servers=-
Eğer iyi bir web projeniz varsa hosting, design ve içerik konusunda yardım isteyebilirsiniz.
-=United Dark Data Servers=-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilkini oynamıstım fena degildi. Oyunu oynayanlar fark etmisdir oyunda orta asya ogeleri vardı biraz (Khaldun=haldun gibi isimler) ama yinede ben cok sevmemistim.

Asker yapımı soyle oluyodu. Tek unite yapmıyosun onun yerine warhammerdaki gibi squad yapıyosun ama squadın nasıl olusucagını kendin seciyosun. Mesela on tarafa 4 tane zırhlı piyade koyuyosun + 1 kaptan + arka tarafa ister bir healer, mage, ranger vb koyup kendi ekibini yapıyosun. Gruptan bir adam olunce sehirin yakınında bekletince tekrar geliyodu. Degisik formasyonlar filan vardı walking formation, defansive formation vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 25 Ekim 2004 03:53 tarihinde demiş ki:
iide ne gaz bu kadesim

adam klasik olacak bir oyun dememiski. sadece kisa bir inceleme yapmis.


+1[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Bence en iyi RTS.. Ahriman's Gift de güzeldi.. Bunda yine Warcraft engine i kullanmışlar ve yenilikler falan da getirmişler 2-3 tane..

Tüm partylerin centerdan çıkması ise Kohan serilerindeki bir kuraldır :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar görmeden yorum yapmayalım, oyun gayet güzel hatta bitirene kadar bıraktırmıyo kendini. Irklar arası dengeler çok iyi korunmuş bence. Önceleri bütün ırklar ve birimleri birbirlerine benzer gözüküyolar ama oyunu anlamaya başladıkça ufacık farkların ne kadar değişik stratejilere olanak sağladığını görünce şaşırıyor insan. Ve strateji oyunlarındaki en önemli unsur olan yapay zek bu oyunda oldukça sağlam. Bi göz atın bence ama. Yalnız çözmesi başta biraz zor gelebilir uyarmadı demeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...