Sakeque Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Merhaba. The Maelstrom (alliance) serverında raid guildi arıyorum. ilvl 498: class: warlock(destruct) burdan veya oyundan iletişime geçerseniz sevinirim. Nickim Sakeque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ScrubBusters'da benim arkadaş var ona whisp atarsan alır seni guilde, nicki miroo. Selamın aleyküm de ismimi ver mevzudan bahset, anlayışlı arkadaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Ragefreakyo said: ScrubBusters'da benim arkadaş var ona whisp atarsan alır seni guilde, nicki miroo. Selamın aleyküm de ismimi ver mevzudan bahset, anlayışlı arkadaştır. Ne güldürdün beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Adını verdim 100k gold verdiler bide 12/12 hc bosst teşekkürler sende olmasan item kasamicaz asdsadda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2013 ra-den a almadılar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar