Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Selam arkadaşlar ben bf2 bc2 ye başladım ama pingle ilgili sorunum var.Server seçerken 60 ile 90 arası seçtiğim pingli sunucular oyuna girdiğimde 140-200 arası oynuyor hep. Bunu nasıl giderebilirim? ve BF3te böyle bir sorun var mı? Oynadığım bütün battlefield serilerinde multiplayerda böyle bir sıkıntı vardı.Bunun nedenleri nedir? Çünkü duvar arkasına geçtiğimde kurtulduğumu sanıp ölüyorum adama 1 şarjor boşaltırken onun beni 2 vuruşta öldürmesi falan çok rahatsız edici.Hani oyunda 100 pinge bile razıyım ama hiç göremedim. BF3te de aynı problemi yaşıyor muyuz? ona göre alıcam cünkü.Rage quit yapmak istemiyorum sürekli. Ciddi anlamda cevap verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 peki bu pingi düşürmenin bi yolu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Adam gibi bi bilgisayar al lan varoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 punkbuster olmayan bi servera gir bak ping nasıl, listede az gözüküyosa ingame bi şeyler etkiliyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bf3 alma bf4'u bekle madem hic oynamadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 eğer yaz tatilin filan varsa bf4'ü bekleyemezsin tabi, Kasım sonu çıkıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Bf4 Lowda felan oynarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 simdi bf3'e verecegin para 50euro nereden baksan. her ay koseye 50 lira atsan, bf4 icin ekran karti parasi biriktirmis olursun :D duz bf3 alirsan hem buyuk bir kismindan mahrum olacaksin oyunun, hem de birkac ay sonra miyadi dolmus bi' oyuna yatirim yapmis olacaksin. yani yenilik namina pek bir sey gelmeyecek oyuna. onun disinda bf3'de 100 latency altindaki server'larda oyle cooooook buyuk farklar olmuyor. tabii 20 vs 100 ping olunca biraz can sikintisi yapiyor ama cok da problem degil. battlelog'da yazan ping neyse oyunda da onu goruyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 expansionsız BF3 10 dolar falandır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Laptop var abi :D bf4 için ekran kartıda alamayacam malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bc2 oyna yeter o, salla bf3 bf4 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 iyide bf3 ü mediumda kaldırıorki pc :D niye ezikliyon silip:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 aynı dandik oyun hepsi ya, senin pcden çok bf serisini ezikliyorum aedsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar