Wordellion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 futbol spikerlerinden ercan tanerin yorumunu pek sevmiyorum conku diyelim ki gol oldu biz salakmısız gibi GOL OLDU GOL OLDU KİM ATTI KRAL ATTI muhabbetlere giriyo ayrıca avrupa kupası maclarında da taraflı anlatıma sinir oluyorum ben de kendi takımımı desteklerim ama bi spiker objektif olmalı futbolcular sanki duycakmıs gibi tavsiye vermemeli[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Spiker objektifliği konusunda haklısın.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 maçı izlemekten spikeri dinlediğimmi var... :D[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim sesim kısılıyo maçta kim takar spikeri[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
uncla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ercan taner'in sunduğu maçı izlemekte zevkli oluyor bayaa hele o leeds maçı fln uefa'yı aldığımız zamanlar off ya ne güzeldi[signature][hline]R+
Öne çıkan mesajlar