Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tameledigimiz peti nasil mutlu ederiz? (petlere nasil yemek yediririz?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Onun seçeneklerı war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 cok aciklayici bir mesaj ya.. super. abi illaki vardir secenekleri de nerede nasil??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 feed pet diye bir skill olucak ona basarsın sonra petin artık ne yiyorsa ( ettir, sebzedir falan) ona tıklarsın 3-4 tane yedirince bağımllılığı falanda artmaya başlıyor zaten yukarda petin yanındaki işaretin üstüne geldinmi gösteririr zaten düştükce yedirirsin mümkün oldukça yeşilde tutmaya çalışıcaksın kolay iş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oyle bir skill yok bende? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hunter trainerın vermesi lazım hangi ırksın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dwarfsan ironforgeda vardır muhakkak bir trainer yuksek levelli trainerlara bak derim belki patchle falan değişmiştir birde onun için görev gerekiyordur bende tam bilmiyorum www.thottbot.com a bak diyecem ama orası daha çok US üstüne kurulu araştır biraz muhakka vardır yada Hunter bölümünüe gir forumlarda orada konu aç sor dwarf hunterlar muhakkak yardım ederler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 baslik degisik seyler getirdi aklima..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Elufulec, 27 Kasım 2004 21:18 tarihinde demiş ki: baslik degisik seyler getirdi aklima.. +1 :)[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ok ironforgede ogrendim kalan skilleride. wolfumu da besledim.. ikimizde cok mutluyuz su anda :) ilgilenen arklara cok tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar