Udinen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Ne zaman düzelcek bu salak sorun bilen var mı? Yoksa devrim yapalım arkadaşlar ayaklanalım,bütün kablo mağdurları birleşip, telekomu faks-tel ve mail bombardımanına tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: huun, 24 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki: ahahah arkansis haftalar boyunca bana guldun simdiyse cay istiyorsun . ama ben iyi bir adamim ustelik cektiginiz acinin farkindayim o yuzden cay geliyor birazdan . höö ? korkarım beni birisiyle karıştırdınız[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya zaten geçen gün Tv de rasgele geçrken gördüm TT nin özelleşmesi hakkında, Kablo Tv TT den özelleşmeden önce ayrılacakmış.Ya birde bu TT Genel müdürü ezbere okuyor herşeyi yani bana bilgisiz biri gibi geldi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İtalyan dünürümüze verildi telekom şu an sadece para üzerinde konuşuyorlar.Deutche telekomun almasını isterdim ama en azından şu parada anlaşsalarda italyanlarla özelleşse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yav kabloda yavaşlı adsl yavaşlık nereye kadar be kardeşim puf[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adsl de acayip yavasladi[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adsl ' de şu anda aynı durumda. Neden mi?Bizim salak şirketlerimizin salak patronları diyelim ki bi semtte 1000 tane adsl sattı.Bu salak şirketlerimizin salak patronları 500' ünün aynı anda kullanabileceğini hesaplayarak ona göre altyapı kuruyor. Tabi 500' ün üstüne çıktığında bu sayı böyle pörtlüyor. Atam uyan da emanet ettiğin ülkendeki devlet kurumlarının halini gör... Bakalım özelleştirmeden sonra neler olacak...[signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Odun zihniyetli,embesil telekom veya adi herneyse (ttnet,kablonet) 128k olan adsl baglantilarinin hepsini bianda sorgusuz sualsiz 256k yapinca internet baglantilari bu hale geldi. Tabii onceden yapmalari gereken bi arastirmayi da pas gectiler; o da, acaba bizim hatlarimiz bu genislemeyi kaldiracak mi?? Isden anlamayan bu kadar adami bi araya getirirsen bunlarin olmasi cok cok dogal. Daha neler yapyiyorlarda biz dolayli duyuyoruz. Mesela;mutlaka biliniyordur, adsl'nin etikili servis verme alani maksimum 2.7km. Ama adamlar Izmir'de Menemen ilcesine adsl aboneligii baslatmislar. Izmir menemen arasi mesafe 40 km filan. Ve yaptiklari teksey sinyalin gucunu arttirmak!!!???? Daha da komik olani Menemendeki yer de Foca'daki bazi yerlere internet satmaya baslamis???????Menemen'le Foca arasi da enaz 50km'dir.. Bu dingiller internet satmaya devam ettikce biz bu sekilde surunucez. Umarim 2005 yilinda yeni servis saglayicilar gelir ve telekom'dan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bendede aynı sorun war yağ ara sıra yavaslıyo [ dl 900 bayta kadar dusuyo ] sonra bi anda biraz hızlanıyo fln fln yannıs ben kablo nete ana avrat dumduz gittimde sorun ney hala annamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 fiyatlar ucuzlamadan önce 64 ler 128 di, şimdi, 64 ler 64 e geri döndüğü için kablo yavaşlamış hissettirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 onunla alakası yok. o zamn saat 0200-0900 arası pingler düzelmezdi bence bu yurtdışı çıkışlarının boktanlığından kaynaklanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar