Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kolektifinsan said: http://kolektifler.net/manset/14256/tgbden-gerici-fasistlere-cagri-universitelere-girin geçen hafta 5 gün üst üste hizbullahla sol çatıştı üniversitede dün gene çatıştılar, dün çakma solcular çatışma ortamını fırsat bilip girip protesto etmiş burhan kuzuyu peh Önder apo diye bağıranlar solcuysa,diğerlerini hizbullat çı göstermen normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 araştırmada o otistiklerden bahsetmiyolar, bütün otistikler de aynı değil, aspergerlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çeto başkan Risk oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 _Rave said: sıradaki sipeyskek mesajı: ''OFFFF HOYTORLOROM GOLMOŞ YONOO'' (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 MasterHapLo said: kitlenen konuda cevap gelmedi bir daha sorayim said: kuddusi blr sey soracagım. Oyun oynuyor musun? Burada herkes bir sekilde oyun oynayan ya da zamanında oyun oynamıs adamlar. Gordugum kadarıyla senin attıgın mesajların cogu siyasi. Ben de merak ediyorum bu forumu nerden buldun? Bir sey arastiriyordum gugilda.sonuclar arasinda burasi da cikti.tikladim.girdim.baktim ortam ilginc.kaldim. Oyun oynuyorum.poker,king,kanasta. Bilgisayar oyunu da kizimin ipadte clashoftheclans,benim cepte de enemy strike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar