ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ares'in control panel/transfer bölümündeki bazı yazıları anlayamadım. Hangisi upload hangisi download? upload(s) allowed at once upload(s) per user download(s) allowed at once teşekkürler.[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ayrıca iki gün önce mis gibi 3-5 dosyayı aynı anda download ediyordum. şimdi ise Leech paused filan diyor. transfer bölümünü çok kurcaladım sanırım. http://forum.paticik.com/view.php?id=97047 bu arkadaş da soru sormuş cevap alamamış[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 upload(s) allowed at once, bilgisayarından aynı anda kaç ayrı upload yapılmasına izin verdiğin. upload(s) per user, bilgisayarından tek bir kişinin aynı anda kaç ayrı upload yapmasına izin verdiğin. download(s) allowed at once ise aynı anda kaç download yapmak istediğin. diğer arkadaşın sorusuna gelince. downloads allowed at once da seçtiğin kadar download yapabilirsin aynı anda. diğer download'ların locally paused olur. mesela downloads allowed at once'ın 10. 25 dosya çekmek istiyorsun. 10 tanesini çekerken 15 tanesi locally paused olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 "Leech paused" nedir peki :|[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 çok download ediyor, ama upload'larını sınırlıyorsan download'larının çoğu leech paused olur. öyle istediğin kadar download yapıp sonra paylaşmamak yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hehehe sağol bilgilerin için. shared folder olarak belirtilmiş tüm klasörlerin clicklerini kaldırdım :} upload limitini de 3 yaptım. umarım düzelir :|[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://streamin.250free.com/setup_ares.rar aresi buraya ul ettim...program kazaa lite yada bear share mantiginda yani benden uzak dursun :)[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 rica etsem ares kullanan bir arkadaş transfer bölümündeki değerlerin orjinalini söyleyebilir mi? bir downloaddan fazla yapamıyorum da. canımı sıktı[signature][hline]gex We used to be friends Yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar