Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Selam,local de duzgun calisan projeyi , hostinge attim.Connectionstring ile ilgili hata mesaji aliyorum. Connection stringdeki passwordda ; karakteri var ve passwordu degistiremiyorum.Hata ordaki ; karakterinden kaynaklaniyor.Cozumu var mi bunun , password="dsdsdds;hgg" seklinde denedim basina sonuna tirnak koyarak yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Hatayı buraya tam olarak yazsan daha iyi anlarız. Ben aşağıdaki kodu kullanıyorum. Server=PC-BILGISAYARSQLEXPRESS;Database=DATABASENAME;User ID=sa;Password=1;Trusted_Connection=false;MultipleActiveResultSets=True; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Tamamdir hallettim, passwordda ; , " gibi ifadeler varsa tek tirnak icine alinarak yazilabiliyormus. .......password='hdhdh;jdj' gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar