draedan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Selamlar Samsung NP900X3D-A01TR ve Asus UX31-R4005H modellerini bugün yakından inceledim Darty İstinye Park'ta. Aşağıda karşılaştırma yapıp, hangisini tavsiye edersiniz diye soracağım , ama lütfen aşağıyı iyi okuyup madde madde mümkünse cevap veya niye hangisini tavsiye edersiniz öğrenmek istiyorum , sistemlerin spec 'leri bana tamamen uygundur ( oyun oynanmayacak , sadece ofis - word, excel - , internet browse , ve email kullanılacak ) Farkları : * Samsung magnezyum kasa , Asus ise aluminyum kasa... elle kontrolde çok bir fark göremedim , bilenler teknik olarak belirtir mi lütfen * Samsung 1680x1050 , Asus ise 1920x1080 idi. Ufacık ekranda daha yüksek çözünürlüğün ne önemi var tam bilmiyorum ? * 2 ultrabook u yanyana koyduk , bir adet klip video koyduk. Satıcı fabrika ayarlarında olduğunu belirtti. RENK Farklılığı Çok büyük olarak Samsung lehine idi , kahverengi saç Samsung'da çok daha güzel ve net görünür iken Asus 'da çok daha karanlık ve koyu idi ( brightness asus 'da full idi , değişiklik yaptım denedim ) . Renkler nasıl bu kadar farklı görünebilir , bir hata mı mevcut idi ? Lütfen bu 2 modelden en az birini kullanan veya görenden yorum rica ediyorum. * Ağırlıkları çok az farklı, lafı deymez. * Spec'ler tamamen aynı olmasına rağmen Samsung sanki daha hızlı açıldı . ( windows 8 var 2sinde de ) Deneyemediğim sizin gördüğünüz farklar olarak şunlara yorum rica ediyorum : * Sarj dayanma süresi hangisinde daha uzun ? * Isınma hangisinde daha az veya fazla ? * Bu da çok önemli benim için ; Hangisinin sarj kablosu, adaptörü daha büyük ve ağır ? ( sırf ağır olmasın diye ultrabook alıyorum, sarj kabloları ağır olduktan sonra hiçbir esprisi olmayacak ) Eklemek istediğiniz bir nokta olursa lütfen buyrunuz. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar