pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 2 gündür kendiliğinden aniden kapanıyor. sorun neden olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://chromecrashes.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bende de oluyodum yüz vermedim geçti kendi kendine bazen yutuba girerken gezginler diye biyere yönlendiriyo ama antivirüs programi kullanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yok öyle birşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bende de kilitleniyor bi 5 saniye hiçbir şekilde hareket etmiyor mouse sonra kendi kendine duzeliyor. virüs falan olabilir mi? norton ile tarattım birşey çıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 javayla ilgili bişey olabilir belki, bende de oluyor o :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar