Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ya bu kadar zor olduğunu bilmiyodum valla kuzenim getirdi nerrden aldıysa artık geldi dediki bak kuzen bow! gerçi siyah bi bantla sarılı tüylü müylü bişey ama güzel duruyo ufak değil böyle gırtlağıma kadar geliyo 5 10 tane oku varmışta sağa sola ata ata dağıtmış bu bi tane kalmış ama yapabilirim zannedersem *!fletcherwind* ilk sefer atana kadar göbeğim çatladı ya alır almaz sağa sola atamadım ulen dedim azıcık kastıktan sonra çakıyosun zaten kolay geliyo ama hala istediğim yere atamıyorum........en güzel örneği olarak ablamın karnını verebilirim :D ucunda demir sivri parçalar varmış çıkarmışlar harbici hızlı atıyo yoksa......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 29 May 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 sen genede onu canlı varlıkların üzerine doğrultma.[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 29 May 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Efendim? *!ip elinden kayar* AY!! :P[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Ouchhh!!![hline]What the hell are you looking down here for?
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 magical mı acep ruinse 10k verem sparda :)[hline]Madalyam yok ama,para bende.
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 allah girdi çocuğun ...tüne[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 oyle çabuk ogreniomuşsun gibi gelio ama o hedefi tutturmak için yıllarca uraş gerekio :) ben 1 ay çalışmıştım anca 30 metreden hedefi wuruodum. ortası kırmızı şey war ya. kırmızı ile karawan arasında bi yerlere atmayı başarıodum hep :p ama onu çat çat ortadan wuranlar war ehhe. çok zor.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 *g.tünden oku çıkarır* Bu sizin galiba *Oku sahibine verir*[hline]What the hell are you looking down here for?
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 özür dilerim :( aniden seslenince göremedim ablam sandım pardon NIHAHHAHAHA! *!oku alır* [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 29 May 2003 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ağaç dalı ve çamaşır ipinden yapılana yay dersen oldu:)[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle
someone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 okçu kızlara sempatim var çok karizmalar[hline]-darling, am i the first man to make love to you? -of course you are. i don't know why you men always ask the same ridiculous question..
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hm benim kullandıım hakiki yaydı tanıdık okçuydu harbi harbi :p 1 ay yedek yayını wermişti bana. hehe bi de oklar werdi 3-4 tane fiberglass mı ne. 2 sini kırdım sora birini butun gucumle 45 derece ormanlık alana doru diktim bi an kendimi savaştaki longbowmanlardan sandım. 1 an ama sora ok kayboldu :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Zevkli olurdu yahu...Ne kadar şööle amatör bi okçunun kullanabileceği normal bir yay ? bilen var mı?[hline]What the hell are you looking down here for?
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 harbi yay değil benimki ya evet daha turistik bişey :) orjinal fln ne gördüm ne kullandım ama çok zevkli yaw bi an savaşlar geldi aklıma böyle British Longbowmanlar mesela nası öyle arka arkaya atıyolar teklemeden ben oku yerleştirene kadar canım çıkyo elim değmezse tele atabiliyorum :)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 said: Asteroth, 29 May 2003 21:28 tarihinde demiş ki: Zevkli olurdu yahu...Ne kadar şööle amatör bi okçunun kullanabileceği normal bir yay ? bilen var mı?[hline]What the hell are you looking down here for? kuzene doom günü hediyesi diye almışlar baya ucuz bişi yaw Kapadokyaya fln giderseniz ben paso görüom alabilirsiniz ama önce türk olduğunuzu belli edin ;) magical değil benimki bu arada :lol: şey bide çok güzel palalar vardı.............[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 29 May 2003 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 izmirde bunun eğitimini veren yer varmıdır?[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 al onu birinin kafasına elma koy o elmayı vurmaya çalış falan atraksiyon olur[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 denedim denedim :P da ona Crossbow lazım.........[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 peki sonuç ne oldu? yetişebildiniz mi hastaneye?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected]
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Kurtaramadık elmayı ;)[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Longbow güzeldir ama Crossbow'dan nefret ederim, sonuçta tabancanın ilkel halidir ve pek de kişinin yetenekli olmasına gerek yoktur bu silahı kullanması için.Pala ise hayatta kullanmayacağım bi silahtır. Ucuz dedin fiyatını söylemedin.Ucuz anlayışlarımız farklı olabilir sen yine de bana bi fiyat söylesen diyorum[hline]What the hell are you looking down here for?
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 kuzenime bu yayı 25 e almışlardı[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Nası bi şey? boyu felan, malzemesi, ne kadar uzaa atabiliyo[hline]What the hell are you looking down here for?
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 uzun bi ok yapabilirsen ipin gerildiği kadar uzağa atar ipi değiştirip bi lastikimsi bişey bulursan sanırım baya bi atar yani bu halde ben uzaklara atabiliyorum boyum 1.70 gırtlağıma geliyo...[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 tahta malzemesi tüyler fln var böyle sağında solunda.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
Öne çıkan mesajlar