Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://www.gamespot.com/sword-of-the-stars-the-pit/ Sci-fi , Turn Base , RPG, Indie oyunun tag'leri bu. Birazdan bakıcam oyuna. Marine,Pilot,engineer toplam 3 class var 2 kez oynuyacak olsam marine ile başlardım (sanırım en kolay class o dur) ama pek 2-3 kez tekrar bitirebilen tiplerden degilim o yüzden pilot ya da engineer başlıycam. Oyun cok zormuş , deneyip görücez. Steam,gog satışı var bu arada WTF http://www.youtube.com/watch?v=1qstolOa_jA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 marinele oynamazsan zor ya.zaten yüksek str + blade skiliyle başlıyor mermisiz idare edebiliyorsun.bi zırh var +30 str mi ne veriyo iron man gibi oluyosun sadece marine özel .onu alıp adementium claws yapıyosun sonra iron man wolwerin karışımı bişi olup herkesi yumruğunla öldürüyon bende bisürü silah vardı yumruklaya yumruklaya geçiyodum heryeri silahdan daha güçlüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Dediklerini düşündüm de . Lockpick yok ,electronic yok , computer yok , ne yapayım marine'i :) bakalım simdilik iyi gidiyoruz olmazsa reroll atarım. bi de öldürdükten sonra who need marine diyor benim adam. olmaz ki marine oynamak şimdi :) Bu arada düzeltiyorum pilot yerine scout olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bak şimdi marine le başlayınca str vermiyosun zaten 70 yeterli inteligence (bu arada böle yazıyorum da oyun içinde ismi faklıydı) a veriyosun bütün puanları o yapamadığın şeyleri yapmaya başlıyosun.yani marine bilgisayar hackleyemez diye bişi yok puan verirsen yapıyor class sadece başlangıç puanlarını etkiliyor ve ilk katlarda hayatta kalmak kapı açmaktan daha zor bi iki ipucu vereyim -lvl atlayınca puan vereceğin skiller eğer o level içinde yükselmişse 1 puan yoksa 2 puan istiyor.her skill 40 a kadar kendiliğinde yükselebildiğinden ilk başta sadece 1 puan istedikçe yükselt. -lvl atlayınca canın fullenir canının azalmasını bekleyip lvl atlama ekranına geç -kapı anahtarı bulursan alma sakın en çok exp kilit açmaktan geliyor -knife faydasız geldi bana blade daha iyi ama en iyisi str+melee+adamentium claw gereken malzemeleri zor değil bulması -explosive hiç vermene gerenk yok -o yeşil "rot pile" ların üstüne gelip space e basına arama yapıyor lol ben ilk oyunumda anlamamıştım bunu -ya bu tür oyunlarda şans faktörü önemli tabi bana bi alet düşmüstü şarz etmene gerek yok limitsiz olarak hack şansına +%30 veriyo. misal %50 yi %80 yapıyordu. -10 str inventory space veriyor haliyle ne oynarsan oyna 100 yapmak istiyosun str i -biomodları, bu potion gibi senin özelliğini değiştiren şeyleri filan rastgele kullanma 4te 3 kötü şeyler yapıyor.id etme var bide gereksiz silaha mod takıp ne yaptığını öğrenebilirsin aynı renktekilerin hepsinin özelliği de aynı baya güzel bi oyun daha çok şey var yaz yaz bitmez de kendin bulmak daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 robotlar mıhladı ztn 4. katta... Ben de rot pile nedir anlamadım başta hepsini kırdım fln. başta asaf hatta ilk 2 kat sırf kırdım belki ondan etkisiz kaldım biraz bilmiyorum ama oyunda yemek sıkıntı gibi ya. Recipe yok tek bildigim sey et pişirmek onun haricinde birşey bulamadım ve yemekleri boşa harcadım gitti. Robot öldürmese açlıktan geberecektim ztn. Şimdi sen 3 class'da aynı kapıya mı cıkıyor diyorsun ? Eğer öyleyse kasmam boşuna sacma tabi.(oyun için de saçmalık olmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ne yazıkki öyle gibi. şimdi mutlaka silahsız da savaşabilmek lazım çünkü ammo bitiyor.2-3 kat mermisiz gezdiğim oldu.e ben ne anladım enginardan o zaman.classların kendine has özellikleri yok.hepsi her silahı kullanıyo (sanırım 1 tane silah varmış marine için özel bulmadım hiç belki diğerlerinde de vardır).yakın dövüş acayip önemli geldi bana oyunda . 30. katta (ki son kat) hala yumzukluyodum milleti. çok güçlü bazı düşmanlar için en güçlü lazer rifle ı kullanıyodum mermisini bulmak zor ve çok yer kaplıyodu haliyle mermiyi sadece belli düşmanlara saklamak istiyosun. zaten tabanca mermisi işe yaramaz hale geliyo bi noktadan sonra çok az zarar verdiği için. ha bi de vuruldukça üstündeki el bombaları patlıyor (özellikle patlayıcı veya lazerle vurulunca) biriktiremiyosun meretleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 demoyu oynadım da biraz. çok çok iyi ya. scout ile başlıyım diyorum ama ilerde ağlatmasınlar? bir de craft olayı baya detaylı gibi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar