-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu kitabın özetini bulabiliceğim bi site varmı acilen?Uzun beyaz bulut gelibolu Buket Uzuner[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sınavının en yakın pazartesi olduğunu düşünerek yazıyorum... O kitap 1 gecede bitecek bir kitap ki senin daha 2 günün 2 gecen var... Armut piş ağzıma düşü bırakıp kitabı okumaya başla, çünkü ben de zamanında özetini arayıp bulamamıştım... Sonra da 1 gece bitirdim kitabı.... Sen de öyle yap[signature][hline]"Mph Rmph !!"
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 324 sayfa sınav pazartesi bulmam lazım pls.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 otur bir günde okursun ben 2 saatte 80-90 sayfa okuyorum.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yok abi ben okuyamam hayatımda okuduğum kitapalrı toplasan 5 etmez :D.Özetini bulabilceğim bi yer yokmu ya YARDIM PLS.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Gıt okulda okuyan anlatır sana Yanı bugun alırsanda gunde 150 sayfadan 3 saatını ayırsan bıter
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kolay okunan bi kitaptı rahat okursun[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 şuana kadar 100 sayfası bitmişti mesela. en az.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 buldum saolun bulamazsın diodu herkes ama buketuzuner.com da varmış :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Öne çıkan mesajlar