Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelibolu Buket Uzuner

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu kitabın özetini bulabiliceğim bi site varmı acilen?Uzun beyaz bulut gelibolu Buket Uzuner[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
Sınavının en yakın pazartesi olduğunu düşünerek yazıyorum... O kitap 1 gecede bitecek bir kitap ki senin daha 2 günün 2 gecen var... Armut piş ağzıma düşü bırakıp kitabı okumaya başla, çünkü ben de zamanında özetini arayıp bulamamıştım... Sonra da 1 gece bitirdim kitabı.... Sen de öyle yap[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
324 sayfa sınav pazartesi bulmam lazım pls.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
yok abi ben okuyamam hayatımda okuduğum kitapalrı toplasan 5 etmez :D.Özetini bulabilceğim bi yer yokmu ya YARDIM PLS.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
Mesaj tarihi:
buldum saolun bulamazsın diodu herkes ama buketuzuner.com da varmış :)[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
  • Yeni Oluştur...