kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eet arkadaslar bu oyunun cdsini aldım kurdum hatta bilgisayara uydugunu soyledı ama konsol acılınca GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem bu hatayi alıyorum napmam gerek saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ekran kartında yada sürücülerinde bi sorun olmasin?[signature][hline]Nickim'den nefret ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet raider doğru söylemiş sürücülerden openGl ile ilgili olanını yükle o zaman sorun kalkıy diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nasıl yuklıycem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=94414 burada var driver siteleri birine gir ekran kartına uygun driver ı çek yükle[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben pek anlamadım baksana benım ekran karti RIVA TNT2 64 mıodel 32mb bi link verirsen çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93primary download site linkine bas yeni cikan pencereden accept e bas en asagi inip. sonra kaydet. kur. bilgisayarima restart at secegini isaretle. sonra ac academy yi oyna guzel guzel.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar