KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bence son yılların en iyi manşetlerinden biri. Anlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bu akil adamlar zaten muhalefeti pasifize etsinler diye var, o yuzden kaset satan, film cekenlerden olusuyor. O yuzden de bu sorulara cevap veremiyorlar. Bunu durduramayiz malesef, bu pic cikar, siyasete girer, ulkenin cogunlugu da alkislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 mesgalem olmasaydi ben de akil insan olucaktim. ama wow oynuyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Kaliko said: Bu akil adamlar zaten muhalefeti pasifize etsinler diye var, o yuzden kaset satan, film cekenlerden olusuyor. O yuzden de bu sorulara cevap veremiyorlar. Bunu durduramayiz malesef, bu pic cikar, siyasete girer, ulkenin cogunlugu da alkislar. Harbi sağlam sorular sorulmuş ama bence de cevap verememeleri normal. Kaliko'ya katılıyorum. Bu adamlar ideolojiyi yapan değil halka indirmeye çalışan sempati toplamaya çalışan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 algı damarları tıkanıklığı başka bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar