Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Gördügüm kadariyla hepiniz oyunu sorunsuz bisekilde diger serverlarda oynayabiliyorsunuz yani cdkey kontrolünden bi sekilde yirtarak :) Bende son crackini indirdim oyunun ama yinede bi servera girmeye calisirken cdkey invalid diyor, eskiden bu sorunum yoktu nerde hata yapiyorum bulamadim, NWN yi ilk kurarkenki cdkey le ilgili biseymi acaba, yanlis hatirlamiyosan sorunsuz calistigi zamanlarda crack.nfo nun icinde yazan cdkeyi kullanmistim ama son seferde cdkey generatordaki cdkeyi kullandim o yüzden sorun cikmis olabilir mi? SoU da var bu arada o da yüklü...Biri bana su isi ayrintili anlatsa cok mutlu olucam...Tamamen sizin ne yaptiginizi anlatin sorunsuz baska serverlarda multi oynamak icin...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 "bu forumlarda crack, korsan oyun vs. hakk1nda konusmak yasakt1r!!!" diyecek simdi bir adminimiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ben o olayi biliyorum ama sorun o degil ben cdkey sormuyorum sadece nasil yapildigini soruyorum fark burda bunda bi sorun yok, cünkü herkes soruyo böyle seyler forumda[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oyunun sürümünü yükselttikten sonra ayrı bir multiplayer crack'ı var onu indirip onunla degıstırceksın exe dosyasını o zaman çalışır sana gonderırdım ama izmirde ki makinemde dosya 1 ay beklemen gerek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyle_TR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya pardon dalmışım eskileri okurken yeni konu yazma aklıma geldi yanlışlıkla cvp vere tikladim :( yazdim kaldiramadim da msg i cidden özür dilerim dalgınlık işte :( :( :( [Bu mesaj Kyle_TR tarafından 26 Kasım 2004 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 selam, genelde forum içinde crack/warez/korsan konuları üzerine entry girmek veya yeni konu açılmasına yasal nedenlerden dolayı hoş bakmıyoruz. çok darda iseniz, buradan oynamakta olan bilgili birilerine özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. zaten hali hazırda benzer içerikte açılmış bir kaç tane konu başlığı da bulunmakta. konu başlığını kilitlemiyorum ama siz de lütfen biraz daha itina gösterin. iyi oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar