Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Sunu bana biri lütfen ayrintili bi sekilde anlatsin LÜTFEN!!!


Vampire

Öne çıkan mesajlar

Gördügüm kadariyla hepiniz oyunu sorunsuz bisekilde diger serverlarda oynayabiliyorsunuz yani cdkey kontrolünden bi sekilde yirtarak :)

Bende son crackini indirdim oyunun ama yinede bi servera girmeye calisirken cdkey invalid diyor, eskiden bu sorunum yoktu nerde hata yapiyorum bulamadim, NWN yi ilk kurarkenki cdkey le ilgili biseymi acaba, yanlis hatirlamiyosan sorunsuz calistigi zamanlarda crack.nfo nun icinde yazan cdkeyi kullanmistim ama son seferde cdkey generatordaki cdkeyi kullandim o yüzden sorun cikmis olabilir mi? SoU da var bu arada o da yüklü...Biri bana su isi ayrintili anlatsa cok mutlu olucam...Tamamen sizin ne yaptiginizi anlatin sorunsuz baska serverlarda multi oynamak icin...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
selam, genelde forum içinde crack/warez/korsan konuları üzerine entry girmek veya yeni konu açılmasına yasal nedenlerden dolayı hoş bakmıyoruz.

çok darda iseniz, buradan oynamakta olan bilgili birilerine özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. zaten hali hazırda benzer içerikte açılmış bir kaç tane konu başlığı da bulunmakta.

konu başlığını kilitlemiyorum ama siz de lütfen biraz daha itina gösterin. iyi oyunlar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...