Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bilgisayarı full formatladım fakat açtığım user taskbarda bilinmiyor yazıyor ve görünmüyor.Büyük ihtimallede bu yüzden bazı şeyler çalışmıyor nasıl düzeltebilirim bunu?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Linkler basınca açılmıyor,dosyalar taşınmıyor ayrıca bilgisayar kapat komutuda yok ortamda nasıl bi sorunsa?? [signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. [Bu mesaj Maedhros tarafından 25 Kasım 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kullandığın kullanıcıyı bir şekilde silmişsin sanırım. ya da kullanıcı ayarlarından özelliklerini kısıtlamışsın güvenli kipte bilgisayarı aç ve administrator kullanıcısı ile gir. bilgisayarım (sağ tık) > yönet > yerel kullanıcılar ve gruplar > users'tan yeni bir kullanıcı yarat. daha sonra gruplar'dan administrators grubuna yeni yarattığın kullanıcıyı ekle.. ve tekrar dene.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok yeni formatladım users'ı açmaya uraşınca bozuluyo acılmıyo users bölümü denedim.Restart atınca gördü useri şimdi herşey düzgün gibi duruyo ne kadar manyak şey varsa beni buluyo :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 "this is msn" diyesim geldi. ("n" saçma oldu ya..)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 şimdi yine görmüyor pfff.. Nasıl hallolur bu sorun yahu delirtir adamı.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 pc yi güvenli kipte çalıştırıp yeni bir kullanıcı açmayı dene eger güvenli kipte açarken bütün kullanıcıları görürüsün burda eski kullanıcı isimlerini görüyorsan bilgisayarım sagtıkla yönet yerel kullanıcılar ve group lar ordan users de ve kullanıcı adını seçip özellikler de üyelik ekle gelişmiş şimdi bul de aşşada çıkan bölümlerden administrator etıkla tamam de yeterli eger sorunun yetki ise tabi
Öne çıkan mesajlar