Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bir şeye ulaşmak istiyoruz, ulaşma fırsatına sahip olunca da hep erteliyoruz ya. Bekliyorum şimdi, bulucam belayı ondan sonra. Beklememek en güzeli. *kafayı yer* *saate ve msn e bakar*[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bu günü işini yarına birakma diye boşuna dememişler sanırsam..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben üşengecim bir şeyi kendim yapmam kendiliğinden olmasını beklerim[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away [Bu mesaj screamer tarafından 27 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Abi tehlikeli o kadar beklemek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Neyi beklediğine bağlı...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 1 - bezmislik 2 - guven eksikligi . 3 - istedigini zannettigin halde yeteri kadar istememek her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 27 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 beklemek, doğru anı beklemek olabilir yada cesaretinin tepede olduğu yada beklemeye gerek olmadığına dair karşı taraftan somut bir işaret, bir geçiş izni.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: huun, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki: 1 - bezmislik 2 - guven eksikligi . 3 - istedigini zannettigin halde yeteri kadar istememek her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var Oha abartmayalım =) Bezmişlik kesin var bu hafta da, bi neden de ulaşılamıyor olabilir tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Ardeth, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki: beklemek, doğru anı beklemek olabilir yada cesaretinin tepede olduğu yada beklemeye gerek olmadığına dair karşı taraftan somut bir işaret, bir geçiş izni. Kısaca, bikaç shot absolut vanilya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 herkesin bu durumda ''kısası'' farklıdır :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Çünkü 40 kişi içerisinden illaki biri çıkıntılık yapar onu beklemek zorunda kalırsın bi yere giderken . Bugün kaç kere başıma geldi[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- ZeBeLLaH the Physicist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Penthesilea, 27 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki: Oha abartmayalım =) Bezmişlik kesin var bu hafta da, bi neden de ulaşılamıyor olabilir tabi. haftayi bilemem ama bazilarinin hayati o sekilde gecer oyle bir durum sandimdi . 1 haftadan bisi olmaz sıkma canını :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: huun, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki: 1 - bezmislik 2 - guven eksikligi . 3 - istedigini zannettigin halde yeteri kadar istememek her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var bende hepsinden var :D , zıçtıkmı ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yokoldu manyak ya.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ilginçtir hayatımda böyle birşey yaşamamıştım son 3 haftadır yaptığım hareketlerin hepsi bu kategoride.kendim de anlam veremiyorum, tam numunelik olduğuma karar vermiştim ki forumda bu konuyu gördüm.. yanlız değilmişim. umarım kısa sürer de eski halime dönerim bu eylemsizlik hali cidden bünyeye zarar birşey. bi başka ilginç husus ise benim bu kategoriye girdiğim konu tamamen keyfi birşey, bir sorumluluk veya insanın yapmak istemeyeceği birşey de değil aksine yapmak istediğim birşey. yeteri kadar istemiyor olsam bile yapmamanın yine saçma olacağı birşey, bana faydası olacak birşey. sebep ilişkisi kurarsam aklıma bir tek mazoşistlik geliyor ki kelime olarak bile beni ürküten bir kelime, kendimi asla öyle nitelendiremem.ama şu an yaşadığım şeyin bu olduğuna da eminim.geçmesi dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cesaret eksikligi kesinlikle. yada control freak'lik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Cesaret eksikliği değil ya durum, ondan eminim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 git sööle kızı sevdiğini ve çık bağlan okiş?[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben yine yapıyorum ya bi mallık, hadi bakalım. Mantıklı karar verecek durumda değilim bedenen ve zihnen, bu gece yapacağım salaklıklar ayılınca patlıcak sanki bana eheh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Kasım 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 icince beklemekte fayda vardir desem kendimle celisen bir portre cizmem di mi ni eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sirf içsem iyi abi, 3 gündür başım yastığa değmedi midterm + term paperlardan, şu an ekranı zor görüroum pfff ben yatıyorum ya iyi geceler[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 böyle içimden geldi yazdım da benimki kız konusu değil onu belirteyim hehe.hatta penth inkinin de kız konusu olduğunu bilsem adımımı atmazdım bu topice valla hehe.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 banci camping mi parasutle atlama mi ? ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: arcane, 27 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki: böyle içimden geldi yazdım da benimki kız konusu değil onu belirteyim hehe.hatta penth inkinin de kız konusu olduğunu bilsem adımımı atmazdım bu topice valla hehe. Hahah, yeni ayıldım valla başlığı görünce şaşırdım. Bi de, kız konusu da bunun yarattığı birşey yani, genel bi sorun bu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Kasım 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 penth sen git saçını ördür...! niahahha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar