Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan Neden Bekler?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ben üşengecim bir şeyi kendim yapmam kendiliğinden olmasını beklerim[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away

[Bu mesaj screamer tarafından 27 Kasım 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1 - bezmislik
2 - guven eksikligi .
3 - istedigini zannettigin halde yeteri kadar istememek
her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 27 Kasım 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beklemek, doğru anı beklemek olabilir
yada
cesaretinin tepede olduğu
yada
beklemeye gerek olmadığına dair karşı taraftan somut bir işaret, bir geçiş izni.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
1 - bezmislik
2 - guven eksikligi .
her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var

Oha abartmayalım =) Bezmişlik kesin var bu hafta da, bi neden de ulaşılamıyor olabilir tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
beklemek, doğru anı beklemek olabilir
yada
cesaretinin tepede olduğu
yada
beklemeye gerek olmadığına dair karşı taraftan somut bir işaret, bir geçiş izni.

Kısaca, bikaç shot absolut vanilya =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 27 Kasım 2004 00:31 tarihinde demiş ki:

Oha abartmayalım =) Bezmişlik kesin var bu hafta da, bi neden de ulaşılamıyor olabilir tabi.

haftayi bilemem ama bazilarinin hayati o sekilde gecer oyle bir durum sandimdi .

1 haftadan bisi olmaz sıkma canını :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 27 Kasım 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
1 - bezmislik
2 - guven eksikligi .
her turlu sakincali bir durum . asiri bir durum varsa uzman yardimi almakta fayda var

bende hepsinden var :D , zıçtıkmı ?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

ilginçtir hayatımda böyle birşey yaşamamıştım son 3 haftadır yaptığım hareketlerin hepsi bu kategoride.kendim de anlam veremiyorum, tam numunelik olduğuma karar vermiştim ki forumda bu konuyu gördüm.. yanlız değilmişim.

umarım kısa sürer de eski halime dönerim bu eylemsizlik hali cidden bünyeye zarar birşey.

bi başka ilginç husus ise benim bu kategoriye girdiğim konu tamamen keyfi birşey, bir sorumluluk veya insanın yapmak istemeyeceği birşey de değil aksine yapmak istediğim birşey.

yeteri kadar istemiyor olsam bile yapmamanın yine saçma olacağı birşey, bana faydası olacak birşey.

sebep ilişkisi kurarsam aklıma bir tek mazoşistlik geliyor ki kelime olarak bile beni ürküten bir kelime, kendimi asla öyle nitelendiremem.ama şu an yaşadığım şeyin bu olduğuna da eminim.geçmesi dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yine yapıyorum ya bi mallık, hadi bakalım. Mantıklı karar verecek durumda değilim bedenen ve zihnen, bu gece yapacağım salaklıklar ayılınca patlıcak sanki bana eheh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Kasım 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 Kasım 2004 01:23 tarihinde demiş ki:
böyle içimden geldi yazdım da benimki kız konusu değil onu belirteyim hehe.hatta penth inkinin de kız konusu olduğunu bilsem adımımı atmazdım bu topice valla hehe.

Hahah, yeni ayıldım valla başlığı görünce şaşırdım.

Bi de, kız konusu da bunun yarattığı birşey yani, genel bi sorun bu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Tahrik etmeyiniz pls

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Kasım 2004 10:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...