mrbeantr Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Visual snow hakkında bir gelişme var mı? Araştırmalar ne oldu facebook grubunu takip eden bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 baskan beynin elektriklenmesinden dolayi da oluyormus. occipital lobe occipital lobe electric stimulation diye geciyor. bazen cok stresli zamanlarda sol gozum sag'da imis gibi goruyorum amk. boyle acaip kafalar. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrbeantr Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Visual snow için mi diyorsun? Bakıyorum hemen... tedavisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ben bir arkadas ile gorustum, o soyledi bundan olabilir diye. tr'ye gelince tetkik edelim falan dedi ama tr'ye gelene kaaadaaaar. hastane liv hastanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar