Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktım Bu Telekomdan

Razien

Öne çıkan mesajlar

selam ben zoom 5x adsl aldım sonrada telekomla sözleşme yapıp dsl hattı aldım güya , sözleşmeyi imzaladığım gün akşama kadar açılır demişlerdi kaç gün oldu hala açılmadı 4440375 arıyorum açılmış diyorlar itiraz edince seni teknik servis arayacak diyip boş veriyorlar .Söyleyin şimdi arkadaşlar ben ne yapmalıyım benim gibi sorun yaşayanlar ne yaptı lütfen yardım edin?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

benimki 3 günde açılmıştı :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Boşvermeleri gibi bir olay yok. Aksi taktirde üst mercilere şikayet edildiklerinde haklarında soruşturma başlatılıyor ki bu da pek iyi birşey değil kendileri için. Mutlaka sıraya alıyorlardır ya da bir şekilde teknik servis hattınıza bakacaktır.

Birde sorunun senden kaynaklanıyor olabilmek ihtimali var. Herşeyden önce modemine sinyal gelmesi lazım. Link ışığığ sürekli yanıyorsa, yanıp sönmüyorsa sinyal geliyor demektir. Buna rağmen giremiyorsan şifreni ve ayarlarını kontrol et.

Açıldı dendiği halde sinyal gelmiyorsa bildir kontrol etsinler. Ama bunu zaten yapmışsın. Bu durumda modemini bir kontrol ettir ya da başka bir arkadaşında kontrol et. Splitter'da bir sorun olabilir.

Son olarak telefon hattını kontrol et. Çevir sesi geliyor olabilir fakat hattaki paraziler dl hızının düşmesinden tut sinyalin sürekli kopmasına ve modeminin sinyal alamamasına kadar bir çok şeye sebep olabilir.

Biraz telekomcuları savunur gibi oldu ama yok öyle birşey. Çünkü bir kaçı haricinde ne zaman arasam gayet güzel ilgilendiler. Hatta bir perşembe günü hem hat çektirip hem adsl başvurusunda bulunduğumda bana pazartesiden önce olmaz dedikleri için direk şeflerine gitmiştim ilgili bölümün. Adamda oturup bana bağlama/bakım emri bağlama ve bakım ile ilgili servisin eline geçer geçmez 3 saat içinde ilgilenmeleri gerektiğini aksi halde soruşturma başlattıklarını anlattı. Telekomda birşeyler değişiyor yani. Biraz sabırlı olmakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya TTnet ( a.k.a. telekom) cok sorumsuz olmaya ba$ladi, resmen insanlari sinirlendirip, oyalamaktan zevk aliyorlar gibi geliyor. Turkiye'mizde $u var, telekom gibi yeni firmalar acilamiyor, hadi yasal olarak acilmasina izin veriyorlar ama o kadar cok prosedor varki adamlar masrafi ve ugra$isindan cok prosedorlerden korkup bu tip yatirimlarda bulunma yolunda geri adim atiyorlar. Yani sonucta gene data iletim olaylari ve telekominikasyon i$letmesi "Telekom"'un tek elinde bulunuyor. Bence biraz ozelle$tirilmesi lazim bu kurumun. Devlet dairelerindeki olayin aynisida telekom'da olu$uyor. 3 gunde acilirsa dua et, 3 ay da falan geliyorlarmi$ :)[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis.
Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...