Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 girdiğim 5 siteden en son isleme kadar yapip ( sig up dahil.. ) sonundada turkey i secip - Oraya gonderemiyoruz. lafını duymaktan gına geldı.. Hadı dedık Us te oynayak lagını salla... US tam alacas yok bıllıng yok kem yok kum... Dedık pre order yapalım, ( beta key ı de alırız.) turkıye gene yok. Sonra almanyadan tanıdık buldum ( teyzem ) dedım oradan alayım cd keyı okur bana hemen... Blizzardshop.de de oyun bitti. Daha durun bıtmedı Milano dan arkadaş buldum... Italyayada yollayamadılar. Orada satılıyormus dıye. Ben bu Pre-Order sozunden nefret edıyorum artık. Bu blızzard da daha nasıl para kazanırım dıye aslı cıkmıs oyuna hala beta oynatmak ıcın kasıyor. Steam den gecen gun source cs satın aldım.. Adamlar hangı credıt card ı yazarsam yazayım dırek kabul ettı ve catır catır cektıler 40$ ı. Amerıkada 1 öğün yemek parasi olabilen bir para bu wow box unun parası onlar ıcın... Ama bu kadar ac bı sırket olarak gozuken blızzard benı ve daha belkıde bırcok kısıyı hayatından bezdırdı. Iddıa edıyorum, Yurtdısında tanıdıgı olmayan ve forum takıp etmeyen bırı, bu wow a hayatta uye olamaz. Esen elekronıgede burdan sevgı ve saygılarımı yolluyorum. adamlar sadece blızzard ın sponsoru olarak gozukuyorlar hıcbır ıcraatları yok. Avaturk olsa dırek getırırdı su wow u. Neyse hadı aldın wow u 1 ay oynadın, nasıl uzatacan? Amerıkan credıt card ın varmı? Tıme card olayını becerebılecekmısın? Su ana kadar Swg , Ultıma , Steam gıbı bırcok paralı sunucuya uye oldum ve hıc bu kadar ugrasmadım. Uye o la mı yo rum. olamıyorum olmuyor. neyse galıba ben beceremıyorum pre-order yapmayı...herkes yapmıs annadıgım kadarıyla... Bırı bana ''Türkiyeye EU wow cd sı getıren, Beta key veren , ve turk credıt cardlarından herhangı bırını kabul eden '' bir web adresı varsa verebılırmı? yok amazon yok gameloaded yok blızzshop denemedık yer kalmadı adamlar yollamıyor turkıyeye. Allahın unuttugu bıyer gıbı davranıyolar turkıyedekılere. utanmasalar zımbave ve papua yenı gıne ye bıle yollayacaklar bır turkıyeye yollamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yok kesinlikle yok.Beta bittiğinden beri kafa yeme noktasına geldik. Ben hayatımda hiç bi oyun için bu kadar uğraşmadım bu kadar kafa patlatmadım. Ama sonuç yok yine yoook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 http://fr.wow-europe.com/pre-order/boutique.shtml buradan alabilirsin. ama site fransızca oldugu icin altavistadan tercume ettirip gir istersen. ayrıca shipping i mutlaka express yap unutma.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Toprak, çok teşekkürler. Preorder yapmış bulunuyorum. Saatın 3 unde evdekı tek fransızca bılen kısı olan annemı uykusundan uyandırarak zorla preorder yaptırdım. :P kadın anlamadı ama en azından tercume ettı :). Almanyaya yollattım. Cok saolun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yalnız bırsey kafamı yordu, urunun gıdısını takıp ıcın verılen kodu sayfanın neresıne gırerek takıp edecegız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 biryere girmene gerek yok kendi hesabına girince orada siparislerim bolumu war[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar