fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 psu var bilgisayarımda, modüler dedikleri tarzdan birşey. güç kablosu takmak için şöyle slotları var; http://galeri.pclabs.com.tr/cache/in-win-commander-850w/img_6309_600.jpg amma ve lakin bende bu kablodan yok :) 4 pin sata kablosu aratınca neyin de bulamadım.. adı nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 oha niye ki, neden yani, ne icin, nasil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çünkü psu'nun içinden çıkanlar elimde yok, ve sata disk bağlamam lazım psu'ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 6pin PS power to 3x SATA Power diye geciyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 önce bundan: Sonra bundan: molex adaptör diye arat çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 eps to molex de olabilir hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 psu'ya sasirdim ben, ayri girisler enteresanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 mahmut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 8pin ilk koyduun ama. eps2molex cıkmadıbtw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 esh'in ilk koyduğu pci-e icin bu arada sanırım. molex kablo, sonra ide to sata convertor'sız çözüm göremiyorum. daha doğrusu toptancıda buldum ama ankaradan yollamazlar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aquila said: psu'ya sasirdim ben, ayri girisler enteresanmis. kabloları salmmaışlar psu dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Buldumhttp://www.sanalpazar.com/Tak-Cikar-Moduler-Psu-Guc-Kaynagi-Kablosu-Kablo-Sata-T__isp6743705#imgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ide to sata convertor bundan bende birton olacaktı isersen kargolayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sadece ide to sata covnertor degil ama ya. allahtan adamin dibi berkin pasa bunlardan saklamis da, ondan alacagim bu aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar