razzo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 GenjuroXXX said: paspatur said: Benzer sıkıntı yaşayanlar var mı? Sinir ve asabiyet var mı? midende reflü gibi köpürme oluyor mu stress sıkıntı sinir anlarında , tahamülsüzlük var mı? impotans problemin var mı? yada seks esnasında sıkıldıgın bitsede gitsek dediğin oluyor mu? Şaka yapmıyorum problemin hormonal olabilir eğer bu kadar ciddiye alıyosan ve yazdığım belirtilerden bazıları varsa endokrinoloji ile görüşmeni tavsiye ederim :) Bu ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 paspatur said: erkek erkeğe kaldığımız zaman bu sıkıntıyı daha az yaşıyorum. Yada değişik faaliyetler içinde olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 razzo said: Bu ne alaka? Sıkılma ,tahamülsüzlük,asosyal eğilim psikolojik olabildiği gibi hormonal dengesizlikten de kaynaklanabilir bu hormonal dengesizliğe yol açabilecek dahili ve harici bir sürü sebep var eğer ciddi boyutlardaysa arkadaşın bulguları kontrolden geçmesi gerek bence benzer bulgular bende de vardı şu anda tedavimin 6. ayındayım , psikologluk bi olay değil hemde öyle antidepresan döşenip düzeltilebilecek bildiğin 1 senelik ağır hormonal dengeleyici ilaç raporum var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 GenjuroXXX said: razzo said: Bu ne alaka? Sıkılma ,tahamülsüzlük,asosyal eğilim psikolojik olabildiği gibi hormonal dengesizlikten de kaynaklanabilir bu hormonal dengesizliğe yol açabilecek dahili ve harici bir sürü sebep var eğer ciddi boyutlardaysa arkadaşın bulguları kontrolden geçmesi gerek bence benzer bulgular bende de vardı şu anda tedavimin 6. ayındayım , psikologluk bi olay değil hemde öyle antidepresan döşenip düzeltilebilecek bildiğin 1 senelik ağır hormonal dengeleyici ilaç raporum var :) parayı nerden bulcaklarını şaşırmışlar amk sizi yiyolar aksldakslşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 gittiğin ortamda sıkılmak istemiyorsan hıncal uluç gibi bir adam olacaksın, her konu başlığı hakkında uzman olmana gerek yok ama sohbete dahil oalcak hatta konu başlığı hakkında soru soracak kadar bilmen yeterli zaten öyle öyle derken bilgi birikiyor fikriler tarttışılıyor işin sırrı monet ve empresyonizmi konuşurken 5 dakika sonra bir yaz günü paçaları sıvayıp beyaz şahin yıkamanın verdiği rahatlığı konuşuyor olabilmekte sohbet konuları üçgeninin bir bölümü hakkında uzamn değilsin ama üçgenin geneline hakimsin. oruç aruoba'nın neler yazdığını da biliyorsun nihat doğanın attığı "tweet"leri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 o değil de kaç k mesajım var diye bakmaya geldim bi sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Jim_E_Rustler said: Sorunun en büyük sebebi internet. Bütün mevzu internette ne istiyorsan onun hakkında konusabilecegin adam, community, board bulabilirken kısıtlı 7-8 civarı adamla aynı ortama hapsedildiğinde zihnen alış verişin esnekliğini kaybetmesi. Ben çok yaşıyorum bunu, ve çok zorluyorum dısarıdayken muhabbettin beni çok sıkmamasını o yüzden bütün muhabbetim ya oyun oynarken inner circle'la skype yada steam chatroom'a kadar düştü yani. Sorun asosyal değil, fazla sosyal olman ve eski sosyallik anlayışının outdated olması. Ne güzel tez konusu bulmuşum farkında olmadan. ORIGINAL CONTENT, DO NOT STEAL. bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirmiş misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 murderyamf said: parayı nerden bulcaklarını şaşırmışlar amk sizi yiyolar aksldakslşd O bizi yiyolar mevzusunu beynimdeki 28milimetrelik bütün hormonal dengelerimi alt üst eden tümöre söylersin tamam? :) arkadaş tırsmasın diye belirtmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 GenjuroXXX said: murderyamf said: parayı nerden bulcaklarını şaşırmışlar amk sizi yiyolar aksldakslşd O bizi yiyolar mevzusunu beynimdeki 28milimetrelik bütün hormonal dengelerimi alt üst eden tümöre söylersin tamam? :) arkadaş tırsmasın diye belirtmemiştim... arkadaşın tümörümü var? tümördende prim elde etmeye alışık bir milletiz zaten ver gazı .. peki bu cevap nası? tarzını neye borçluyuz asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 31 olsan cekilmezsin tarzında bi adammışsın kardeş... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rildheldiel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ben 2000'lerin başında bu forumları takip ederken de asosyallik hep tartışılırdı! :) Asosyallik sokağa çıkıp bayılmadığınız insanlarla anlamsızca vakit geçirmekse, evet, on yıldır ben de asosyalim. Ama asosyallik bu değil... Internette forumları takip eden, skype'tan arkadaşlarıyla konuşan, oynadığı mmorpg'de tanıştığı dünyanın öteki ucundaki insanlarla muhabbet eden ve arkadaşlık kuran insan asosyal değildir. Böyle kişiler için asosyal diyenler sadece yeni çağın getirdiklerini anlayamamış kişilerdir bana kalırsa. Çok takmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Kısmen doğru ama bir de şu var insanın fiziksel olarak hareket etmesi gerek. Ona ne dicen. Ben çok iyi anlaştığım arkadaşlardan oluşacak bir sosyal çevreye onlardan çok daha iyi anlaştığım sanal bir çevreyi tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 seks sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: ben de bisosyalim. ben de antisosyalim, sosyalliginizi yok etmek icin burdayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar