Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 efsaneler ölmez şekil değiştirir.. vallahi doğru!yeni golfümüzü aldık 1.6midline fırtına grisi..yalvardım fsi alalım die ama olması sağlık olsun! 4nesildir sahip olduumuz arabanın son üyesinide gördük ya Allah'a bin şükür!:p şaka maka adamlar güzel araba yapmışlar helal olsun dedim herkese de tavsie ederim!bırak astra'yı ,1serisini tek rakibimiz a3 olur heralde..onunda şansı zor!nede olsa artık sınıfına bile ismini verdi![signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gule gule kullanin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Güle güle kullan ses sistemi o kadar ii deilmiş 4 kadar en azından :P doru mudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 hayırlı olsun ama astra rox:-p[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 saolun saolun.. yannız araba benim deil güle güle kullan demişsinizde bende ehliyet bilem yok!:( ses sistemi konusunda pek bişi diemicem ama bana eskisinden ii geldi açıkçası yannız bi komiklik var arabada cd changer yok!cd leri öle 5tanesini aynı anda koyimde sora deiştirim yok...ancak 1 tane cd alıo araba Allahtan onu ön konsola koymuşlar bagaja fln koysalardı iice komik olurduk.. astra vallahi yalan yapmayın yaw:) biz hiç opel kullanmadık ama dayım aldı valla bi zafiramıdır nedir arkadan hafif koydular coupe oldu araba!bu arabayı üreten fabrikada sözde acil durumlarda tank üretebiliomuş..vah vah almanya vah ozmn![signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bmw1 serisi de çok abuk bi araba be kardeşim, onu alıcaktı abim sonra vazgeçti a3 varken. Bi araba dıştan bu kadar maymunlaştırılır dedirten bi taşıttır bir serisi =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Arkadan çekişli olması yeterli 1 serisinin[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: BOccOB, 18 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun... ama şimdi siz golf aldınız diye hepsinin en iyi golf olmuyor, yani bir a3 ya da bmw 1 ile kıyaslanamaz bile golf... aralarında en az 10-12 milyar fark var en basitinden... çok saol mutlaka ölede kıyaslanamayabilir ama kompakt sınıfın efsanesidir hakikatende ben açıkçası dıştn a3ü daha beendim ama içi daha güzel golfün(bence!) 1serisi bence rezillik olmuş içi yine bmw klasii ona bişi diemicem ama bence eskiden daha güzeldi bmw nin iç tasarımları... ahh sadece fiyatla olsaydu bu işler..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bmw ztn bi keyiftirde bilmiorm yani tabi ama fiyatta önemli biz orda patlıorz:)[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 güle güle kazasiz belasiz ve kurallara uyarak kullanin(en azindan elinizden geldiğince :) )[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 renginden ödün verirdim fsi alırdım. yanlış karar vermişsiniz. eski motorlu bir golfünüz olmuş. yinede güzel araba golf. eskisi kadar hantal değil. güle güle kullanın.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Yolda 1 serisiyle karşılasma fırsatım oldu. Aslanlar gibi gidiyor. Bence kompakt sınıfın liderliğini aldı bile şimdiden tek rakibide a3 olur golf yanından bile geçemez. bence tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Harbi güzel araba ya.Bizim pederde tam golf hastası kullanmadığı seri yok golfun.Yeni seriyide alıcak allah izin verirse. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin size.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Hayırlı olsun kazasız belasız ii günlerde kulanın[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hayırlı olsun.. ii bi tercih ama A3 ünde hakkını yemeyelim fazla :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Tyrael, 17 Kasım 2004 03:20 tarihinde demiş ki: efsaneler ölmez şekil değiştirir.. vallahi doğru!yeni golfümüzü aldık 1.6midline fırtına grisi..yalvardım fsi alalım die ama olması sağlık olsun! 4nesildir sahip olduumuz arabanın son üyesinide gördük ya Allah'a bin şükür!:p şaka maka adamlar güzel araba yapmışlar helal olsun dedim herkese de tavsie ederim!bırak astra'yı ,1serisini tek rakibimiz a3 olur heralde..onunda şansı zor!nede olsa artık sınıfına bile ismini verdi! bmw ile kapısamazsınız...[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: BOccOB, 21 Kasım 2004 13:09 tarihinde demiş ki: Wv Golf audi a3 ten güzel iç olarak ona bende katılıyorum... yani çok bi fark yok ikisi de kaliteli... BMW yi pahalı yapan da iç mekanı değil sürüş keyfi... o arabayı kullanma şansınız olursa kaçırmayın, o zaman anlarsınız ne demek istediğimi sonuna kadar +1...... cok güzel arabalar bmwler bizdede var bi tene manyak güzel yani A3 golf fln yalan yanında[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Benim tercihim Golf değil astra olur. Opelci olduğumdanmıdır nedir. Ama golf daha çok hoşuma gidiyor, yedek parçaları daha pahalı ve sıra sıkıntısı var golf ün[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar