Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaslar Bir Web Sayfasi Yapmaya Calisiyorum su an deniyorum ftp m de ekonomi ile ilgili bir portal site olucak html icine asp kodlarini Gomecegim ama tasarim nasil olmus ona gore isl bastan yapicam :D Buyrun Plz[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yukaridaki resimlerin uzerindeki yazi sitilleri cok bos duruyor. ps kas bence onlara.[signature][hline]just look at the radar. damn radar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Evet onlar biraz dandik oldular . diger yonden nasil sence ?[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Sol Taraftan Guncel Haberleri Doviz Kurlarini Ve Hava Durumunu Ogrenebilirsiniz SAĞ taraf olmasın o... :) Bi de niye sadece Uşak ve İzmir'in hava durumu var... İstanbul felan daha iyi olmaz mıydı?[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele [Bu mesaj Cd- tarafından 25 Kasım 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hehehe Pati Insani bu kacar mi banada hak verin hazir portal kurmayi denedim begenmedim sildim html kendim tasarlarim daha iyi olur dedim :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 İstersen sana ustteki banner çizimlerini yapabilirim tabi istersen . Öms den gelirsen seninle konusabiliriz ... onun dışında benim gozume batan tek yer banner[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Cd-, 25 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki: said: Sol Taraftan Guncel Haberleri Doviz Kurlarini Ve Hava Durumunu Ogrenebilirsiniz SAĞ taraf olmasın o... :) Bi de niye sadece Uşak ve İzmir'in hava durumu var... İstanbul felan daha iyi olmaz mıydı? Valla Sitesini Yaptigim Kuyumcu Usakli Ege Bolgesinden Bi kac yer olsa yeter dedi bende kasmadım 2 sehir attim gectim :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Biraz daha zorlarsan yapıcaksın bişiler.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 teknik bilgi istiyorsan veremem ama amacın tasarımsal bi bilgi ise bunu görsel sanatlarda acsaydın keşke[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya Ben Anlamiyorum Zaten Konu Disina Actim İnternete Tasindi hade neyse simdide Gorsel Sanatlar diyosun :D sayfa nasil gorunum olarak onu soruyorum ! Merak Etme Teknik Destek Alacagim Yer Cok Bak ?[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ekonomi portalı demişsinde yandaki haberlerde ağız kokusuna lazerle tedavi bile var hiç ekonomiye özel bi site özelliği göremedim[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: fordcus, 26 Kasım 2004 01:42 tarihinde demiş ki: Biraz daha zorlarsan yapıcaksın bişiler. evet fordcus doğru söylüyor fena olmamış bi o banner işi var işte zorlayan gerisinde fena değil[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet SU saat itibariyle Agir Agir Bitirmeye Basladim Nasil OLMus Hatalarimi Duzelteyim ? Click Me Sayfanin yavas acilmasi ekonomi , haber ve hava durumunu yukluyor olmasidir. Ayrica Goksu Arkadasima COK tesekkurler[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| | Asp | Php Nuke | Php ßß | Sql | Web Design Yas 17 Elden Gitti Gencligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 fena olmamis ama daha cok portal gibisinden olmus. onemli olan bizim degil musterinin memnunuyeti ama zaten. biz sunu da ekle derken o baska birsey derse onemli olan onun istedigidir sonucta.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar