Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir korku

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar herkes bi korku filmi dizisi diye tutturmuş eskiden bu vardı şu vardı şu çıkcak diye.benimde aklıma bi dizi geldi eskilerden
Star da veriliyordu sırlar ötesimiydi neydi tam hatırlamıyom ama çok güzeldi amaa 6 bölüm verilmişti dizi abi gerçekten harikaydı hatırlayan var mı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

e naapsınlar abiicm o kadar parası mı var bi de taa kaç sene önceki film düşün yani[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

o sis olayı ne yazıkki x files da da vardı

hatta günümüz gerilim/korku filmlerinde bile gereksiz şekilde kullanıldığı oluyor mesela Saw.. 2004 yapımı ama yapmışlar
berbat bi olay.nefret ediyorum.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

Valla x-files'ı öğrendik ama ben halen sır dosyasını izlemek isterim. Gecenin abzürt bi saatinde starda yayınlıyolardı çokta uzun ömürlü olmadı zaten. En fazla 10 bölüm belki 5 bölümü vardır. Ee adamlar ne yapsın ki izlenmiyo işte türkiyede böyle şeyler ancak sırlar bilmemnesi, etme bulma dünyası tadında diziler rating alıyor.[signature][hline]The Crow
Sosyal ağlarda paylaş

sır dosyası zevkle izlediğim bir türk dizisiydi.

harbiden gerildiğim zamanlar olmuştu.

ama bir de şöyle düşünün , star wars ilk çıktığı zamanda insanlar "wow" demişti.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...