SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arkadaşlar herkes bi korku filmi dizisi diye tutturmuş eskiden bu vardı şu vardı şu çıkcak diye.benimde aklıma bi dizi geldi eskilerden Star da veriliyordu sırlar ötesimiydi neydi tam hatırlamıyom ama çok güzeldi amaa 6 bölüm verilmişti dizi abi gerçekten harikaydı hatırlayan var mı ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 x-files ozentisi bir seydi ama gayet basariliydi bence[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 doleyyy muoleeeyy gibi çok değişik ürpertici kıllarını 90 derece eden bir müziği vardı...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sır Dosyası idi ismi.. ben 2-3 bölüm izlemiştim çok sevmiştim hehe sonra x files ı öğrendik tabii anlamı kalmadı..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aldıkları sis makinesi tüm sahnelerde kullanmak için çok kasıyordu adamlar[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 e naapsınlar abiicm o kadar parası mı var bi de taa kaç sene önceki film düşün yani[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 o sis olayı ne yazıkki x files da da vardı hatta günümüz gerilim/korku filmlerinde bile gereksiz şekilde kullanıldığı oluyor mesela Saw.. 2004 yapımı ama yapmışlar berbat bi olay.nefret ediyorum.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Valla x-files'ı öğrendik ama ben halen sır dosyasını izlemek isterim. Gecenin abzürt bi saatinde starda yayınlıyolardı çokta uzun ömürlü olmadı zaten. En fazla 10 bölüm belki 5 bölümü vardır. Ee adamlar ne yapsın ki izlenmiyo işte türkiyede böyle şeyler ancak sırlar bilmemnesi, etme bulma dünyası tadında diziler rating alıyor.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sır dosyası zevkle izlediğim bir türk dizisiydi. harbiden gerildiğim zamanlar olmuştu. ama bir de şöyle düşünün , star wars ilk çıktığı zamanda insanlar "wow" demişti.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar