Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya ben pre order ıstemıyorum salla onu ben oyunu cıktıgı gun almak ıstıyorum bu esen elekt. anlatabıldımmı? yanı ben zaten pre order dan ümidi kestim bana oyunu resmı cıkıs tarıhınde veremıyorlarsa bırak gitsin[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Burda kimse Vivendinin dağıtım politikasını ya da Blizzardı tartışmıyor. Vivendi Eastern Europe geç veriyor diye Esen Elektroniğin insanlarla dalga geçmeye hakkı yok. Ben maili yazan arkadasın ne yazdığını nasıl bi uslupla yazdığını bilmiyorum, ne de onun savunucusu da değilim. Ama bildiğim birşey var Esen in müşteriye yaklaşımı böyle. Daha önce bizde telefonla aradık, adam gibi düzgünce ima bile içermeyen mail attık ama sonuç arkadaşın başına gelen gibiydi hep. Hele telefonda bir senli benli alaylı konuşmalar, dalga geçmeler. Bunları bizzat biz yaşadık. Artı ben şimdi oturup Microsofta ya da Bill Gatese imalı bir mail atsam bana bu tarz bi cvp gelir mi? Cvp bile gelmez. MS belki extreme bi örnek MS nere Esen nere ama demek istediğim kurum kimliğine sahip olan ve profosyonelce calısan bir firma bu tip olaylarda ya muattap olmaz ya da kısaca ciddi bir açıklama yapar. Son olarak kıroyum ama para bende mantığıyla her iş dalına atılan ve bizleri kendilerine muhtaç sanan zihniyeti yine kınıyorum. [Bu mesaj Thorvald tarafından 27 Kasım 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 . [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 27 Kasım 2004 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kusura bakmayın bu konuda arka arkaya post atıyorum ama cok doluyum. Telefonda bize verilen cvp aynen soyleydi; "sen bana telefonunu ver ben gelince ayırıcam bi tane sana merak etme bitmez!" Çocuğa sakız mı satıyor? Bu ne yılışıklık nasıl distribütorluktur hala mantıgım almıyor. Söylenecek çok şey var daha ama malesef forum kurallarını aşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahahahha valla zamanında getırceklerse bende ariyim öpücük verim banada bir tane ayırsınlar :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 madem bukadar kızgınsın ve sikayetcisiniz (benimle hicbir gecmisleri olmadıgı icin yorum yapmak istemiyorum) blizzard a topluca mail atın. adamlar da bu konularda biraz essek falan ama belki birseyleri etkiler. said: Thorvald, 27 Kasım 2004 01:30 tarihinde demiş ki: Kusura bakmayın bu konuda arka arkaya post atıyorum ama cok doluyum. Telefonda bize verilen cvp aynen soyleydi; "sen bana telefonunu ver ben gelince ayırıcam bi tane sana merak etme bitmez!" Çocuğa sakız mı satıyor? Bu ne yılışıklık nasıl distribütorluktur hala mantıgım almıyor. Söylenecek çok şey var daha ama malesef forum kurallarını aşıyor. [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Attık zaten arkadaslarla mail ve bu mail atıığımız kişiyle sürekli mailleşiyoruz. Esen biraz bakıp gorsun musteri ilişkileri nasıl oluyor. İşte gelen cvp; There is a European Collectors Edition available, I would check with your local or online retailer for availability. Preorders for Europe have started today. I understand you are excited but unfortunately I have no further information. I would suggest you continue to watch http://en.wow-europe.com for all the latest news and information. There has also been a press release which you can read Belki bilmediğimiz birşey yok ama check edecem demesi ve bize cvp dönmesi bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bende en kısa zamanda Blizzard a aynı konuda bir mail atmayı düsünüyorum, böle 5-10 kişi mail atsak bile adamlar bazı şeylerin dogru gitmedigini anlar ve yardımcı olmaya çalısır. Daha önceden Esen elk. ile bi alış-verişim olmadı ama zihniyetlerinin yanlış olduğunu arkadaşların irtibatlarından anlıyorum. Esen elektroniğede en azından hiçbirşey yazmadan sadece paticik wow forumlarında kendileri hakkında açılan topiklerin gönderilmesi suretiyle uyarılması kanaatindeyim :) adamların ne dogru düzgün siteleri açılıyo nede sitede bu konular hakkında güncel bilgiler veriyorlar, kırk yılın başında orjinal oyun satmak için ellerine fırsat geçerken adamlar bunu bile değerlendirmekten aciz sanırım, biraz kustum bu konuda ama idare edin işte doluyum baya bende :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ogrenemediniz halen neyin ne oldugunu blizzard degil guzelim Vivendi VIVENDI bu firmayla irtibata gecmeniz lazim distributor lerle ilgili konusmak icin ama adamlar turkiyede sattirtmiyor bukadar basit. Istemiyorlar kisacasi yatirim yapip 3 5 oyun satacak diye adamlar ugrasmazlar. Ha turkiyede olur adam gibi 3 5 firma yurt disina dahil mal yolliyan ozaman verirler turkiyeye. sorununuz varsa vivendi ile konusacaksiniz blizzard la degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar