Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Adresi: Merkez: I.M.Ç. 6.Blok No. 6435 - 6436 Unkapanı -34470 ISTANBUL Unkapanı kasetçi zihniyeti.... Ayrıca SNN i kapattıranlara günahımı bile vermem...[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 umarım zamanında gelir oyun ama nedense pek ihtimal vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Benim yakın bi arkadaşım Esenden yetkili biriyle (ne kadar yetkili bilmiyorum) telefon açıp konustu. Anlattığına göre karşısındaki gayet labuali bir şekilde oyunun çıktıktan 2-3 hafta sonra turkiyede olacağını ve fazla heyecanlanmamısını isterse kendisine 1 tane ayırabileceğini belirtmiş. Müşteri ilişkileri süper :) Pre- Orderdan ise haberleri olduğunu sanmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yok yok ben siparisimi yurtdısından verecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bende bu gün telefonla görüştüm. Ön sipariş diyorum yok yeterince getirecez diyor. Ön sipariş verenler betaya girecek diyorum Türkiyede yok o diyor. Böyle bir şirket işte. Bu arada biz bunları konuşurken millet almış resimlerini foruma koymuş. http://en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=18219&p=1#post18219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dün esenelektroniğe bir mail gönderdim. kendilerini biraz kızdıracak tipte bir maildi. sanırım başarılı oldu bugün cevap geldi. cevap aşağıda. Öncelikle aydınlatıcı (!!!) bilgileriniz için teşekkür ederiz... Oyunun resmi distribütörü olduğumuz hatırlattığınız için ayrıca teşekkürler (!). Amerika serverları ve Avrupa serverları diye ayırdığınız Blizzard işleyişi, dağıtım konusunda şekil değiştirmektedir. Bilindiği (!) üzere Blizzard'ın official dünya dağıtıcısı Vivendi Universal'dır ve Vivendi Universal dağıtım planında yalnız Türkiye için değil aynı zamanda Eastern Europe için de pre- order geçerli olmamaktadır ve Eastern Europe release date (çıkış tarihi) Şubat 2005 'tir. 3 yıldır Vivendi Universal Türkiye distribütörlüğünü yürüten bir şirkete order ve pre-order kavramının ne olduğunu anlatmak konusundaki yaratıcılığınız için de teşekkür ederiz, inanın GORA filminin yaratamadığı mizahi deha konusunda önderlik yapacağınız tartışılmazdır. Bir dünya dağıtıcısının ülke distribütörü belirlenen dağıtım şemalarına ve tarihlerine uymak zorundadır. Aksi hareket etmek özgürlüğü yoktur. Yukarıda da belirtildiği gibi, her oyuncu Amerika yada Avrupa tercihini kullanmakta özgürdür, şirketimize de Vivendi Universal'ın dağıtım planına uymak düşer. Her dünya dağıtım şirketinin dağıtım stratejisi farklı olduğundan belirtilen örnekte farklı bir uygulama olabilir, ama her maddenin özgül ağırlığı ve uzayda farklı alan kaplamaları gibi, her şirketin ticari davranış biçimleri de birbirinden farklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adamlara hak vermek lazım vivendi Eastern Europe a pre-order yaptırmıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yani esen şubatta cıkıcak demiş tamam dogrudur olabilir belki daha erken olucak konu o değil konu sen subatta cıkan oyunu tr ye nısan da getırırsen mıllet sana kıçıyla güler yanı sorun bu[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Rinen, 26 Kasım 2004 13:15 tarihinde demiş ki: adamlara hak vermek lazım vivendi Eastern Europe a pre-order yaptırmıyormuş. eastern avrupa ne abi biz bir polonya kadar olamıyorsak bırakalım bu işleri bu oyun cıktıktan 2 ay sonra getırceklerde tr ye getırmesınler ne gereği var yani bunları sölerken bir yerimden uydurmuyorum esenın oyun getırme maceraları efsane olmuştur bilen bilir.Burda sorun vivendi pre order hakkı vermıyormus filan değil oyun şubatta cıkıcaksa sen şubatta oyunu stoklarına sokucaksın sokamazsan o zaman bu senın yeteneksizliğini yada acizliğini artık ne derseniz[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Kasım 2004 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 26 Kasım 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Lind3r0th, 26 Kasım 2004 13:19 tarihinde demiş ki: said: Rinen, 26 Kasım 2004 13:15 tarihinde demiş ki: adamlara hak vermek lazım vivendi Eastern Europe a pre-order yaptırmıyormuş. eastern avrupa ne abi biz bir polonya kadar olamıyorsak bırakalım bu işleri bu oyun cıktıktan 2 ay sonra getırceklerde tr ye getırmesınler ne gereği var yani bunları sölerken bir yerimden uydurmuyorum esenın oyun getırme maceraları efsane olmuştur bilen bilir.Burda sorun vivendi pre order hakkı vermıyormus filan değil oyun şubatta cıkıcaksa sen şubatta oyunu stoklarına sokucaksın sokamazsan o zaman bu senın yeteneksizliğini yada acizliğini artık ne derseniz orasıda doğru aslında polonya bile alıyo ama vivendi göndermem diyomuş. vivendiye baskı yapmak lazım aslında. pre-order dışında oyunu zamanında getirmleri gerek tabiki bu konuda hatalılar. [Bu mesaj Rinen tarafından 26 Kasım 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Vivendi ye biz baskı yapamayız baskıyı bu şirket yapıcak yoksa ben sen o mail atsa adamlar o kadarda tınlamaz[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Lind3r0th, 26 Kasım 2004 13:30 tarihinde demiş ki: Vivendi ye biz baskı yapamayız baskıyı bu şirket yapıcak yoksa ben sen o mail atsa adamlar o kadarda tınlamaz evet kesinlikle haklısın. bunları söylemek için bi daha mail atmaya korktum valla baya kızdırmışım adamları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 birakin adamlar yatsin yataklarinda..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ha burda sadece esende suclu değil tr dekı oyuncu kitleside suclu halen copy oyun almaya devam eden kitle cok fazla bende vivendinin yerinde olsam neden yatırım yapimki sürünsünler derim ama bu esenın oyunu gec getırtmesı ıcın bir bahane değil :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Rinen, 26 Kasım 2004 13:07 tarihinde demiş ki: dün esenelektroniğe bir mail gönderdim. kendilerini biraz kızdıracak tipte bir maildi. sanırım başarılı oldu bugün cevap geldi. cevap aşağıda. Öncelikle aydınlatıcı (!!!) bilgileriniz için teşekkür ederiz... Oyunun resmi distribütörü olduğumuz hatırlattığınız için ayrıca teşekkürler (!). Amerika serverları ve Avrupa serverları diye ayırdığınız Blizzard işleyişi, dağıtım konusunda şekil değiştirmektedir. Bilindiği (!) üzere Blizzard'ın official dünya dağıtıcısı Vivendi Universal'dır ve Vivendi Universal dağıtım planında yalnız Türkiye için değil aynı zamanda Eastern Europe için de pre- order geçerli olmamaktadır ve Eastern Europe release date (çıkış tarihi) Şubat 2005 'tir. 3 yıldır Vivendi Universal Türkiye distribütörlüğünü yürüten bir şirkete order ve pre-order kavramının ne olduğunu anlatmak konusundaki yaratıcılığınız için de teşekkür ederiz, inanın GORA filminin yaratamadığı mizahi deha konusunda önderlik yapacağınız tartışılmazdır. Bir dünya dağıtıcısının ülke distribütörü belirlenen dağıtım şemalarına ve tarihlerine uymak zorundadır. Aksi hareket etmek özgürlüğü yoktur. Yukarıda da belirtildiği gibi, her oyuncu Amerika yada Avrupa tercihini kullanmakta özgürdür, şirketimize de Vivendi Universal'ın dağıtım planına uymak düşer. Her dünya dağıtım şirketinin dağıtım stratejisi farklı olduğundan belirtilen örnekte farklı bir uygulama olabilir, ama her maddenin özgül ağırlığı ve uzayda farklı alan kaplamaları gibi, her şirketin ticari davranış biçimleri de birbirinden farklıdır. Herşeyi geçtim ESEN'in müşteriye yaklaşımı şu yazdıklarını okuyunca hiç de profosyonelce değil. Yok Goradan söz etmeler, laf sokuşturmaya kalkmalar. Müşteri her zaman haklıdır, laf da söyler (saygı sınırlarını aşmadan tabii), eleştirisini de yapar. Fakat bu müşteriyle ağız dalaşına giren, laf sokuşturmaya çalışan tarz bir distribütöre yakışmayan iğrençlikte resmen. Bu seviyesizlikleri telefonda da vardı zaten. Yazık olan gene bize oluyor. [Bu mesaj Thorvald tarafından 26 Kasım 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Herşeyi geçtim ESEN'in müşteriye yaklaşımı şu yazdıklarını okuyunca hiç de profosyonelce değil. Yok Goradan söz etmeler, laf sokuşturmaya kalkmalar. Müşteri her zaman haklıdır, laf da söyler (saygı sınırlarını aşmadan tabii), eleştirisini de yapar. Fakat bu müşteriyle ağız dalaşına giren, laf sokuşturmaya çalışan tarz bir distribütöre yakışmayan iğrençlikte resmen. Bu seviyesizlikleri telefonda da vardı zaten. Yazık olan gene bize oluyor. [Bu mesaj Thorvald tarafından 26 Kasım 2004 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] ya ben biraz dalga geçer gibi mail atmıştım. adamlara wow un online oyun olduğunu internette oynandığını felan açıkladım. sonra pre-order ne demektir onu açıkladım felan yani biraz dalga geçtim. ondan böyle bi cevap verdiler. sanki bilmiyolarmış gibi "siz bu oyunun distribütörüsünüz" dedim. yani normal bu şekilde cevap vermeleri. ama ben başka türlü yazsaydımda cevap vermeyeceklerdi o yüzden dalga geçerek yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sevgili Rinen, sorun orda işte. Sen nasıl yazarsan yaz ciddi bir firma sana boyle mahalle karısı edasıyla cevap vermez. Ya açıklama yapılır gayet ciddi ya da hiç cevap vermez. Sen küfürde edebilirdin yazında. O zaman ciddiye alırsa kalkar hukuki işlemlere başvurur ciddi bir firma. Esen zaten kalitesini kanıtlamıştı benim için bu son maille perçinlemiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Cok guzel cevap vermisler amiyane tabirle "CUK" diye oturmus. Sen adamlari asaglar sekilde mail atarsan onlarda sana nazikce lafi oturturlar. Bunun disinda bu firma bu tarz isleri yapiyor yani afbuyurunda sizden daha tecrubeli ve bilgili olsunlar. Ayrica turkiyeye gec gelmesi firmalarin sorunu degil gumruk sorunu vs. Adamlar daha once para kazanmak varken neden gec getirip musterisini kaybetsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ahaha Dethat sende adamlarla aynı kafadansın nasıl bir cvp bu adamların verdıgı cvplara baksana yanı ben bu cvp mail yazanın esen elekt. sahıbının 10 yasındakı cocugu oldugunu dusunuyorum sayet öğle değilse bu mail yazan harbi çocuk çünkü sen müşteriye dalga geçer cvp veremezsin orda arkadasın dedıgı gibi ya cvp yazmazsın dikkate almayim yada adam akıllı yazarsın bilgi verirsin.Adam orda ne alaka onuda bilmiyorum gora ya girmiş Tmac den çıkmış yani adam akıllı biz bu işi beceremiyoruz kusura bakmayın demiyorlarda halen allem gullem ediyorlar bırakın bari avaturk yada başka ciddi şirket yapsın allah için[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 cocuksa eger yazdigi yazi yasindan cok cok ustun bi espiri yetenegini isaret eder eger yetiskin ise (ki ben oyle oldugunu tahmin ediyorum) gayet bilgili nerde nasil konusulacagini bilen bir kisi oldugu bellidir. Senin musteri olman adamin kafasina sicacagin anlamina gelmez. Sen akil ogretirsen oda sana nasil ogretilecegini gosterir. Cok makul bir cevap yazilmis bukadar basit. Bu isi blizzard yapmiyo zaten Vivendi yapiyor bunu anlayin en bastaki buyuk patron onlar. Turkiyeye oyunlarin gec gelmeside zaten burakrasi engeli gumruk sorunlari vs bu gibi nedenlerle oluyo. Goruyorsunuz sizde intetnetten tukiyeye mal getirtemiyorsunuz istediginiz gibi ki siz sadece 1 tane getirteceksiniz adamlar 100 lerce getirtecek yasal prosodurler burokrasi vs bunlarida goz onune alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ee abi bu işe girin die ben sölemedim girerken bu işleri göze alıp giriceksin avaturk nasıl getırdı abi eq2 leri allah için avaturk rüşvetmi veriyor getiren getiriyor ha belki bandrol işlemleri yüzünden gecikti ama en azından 2 ay gecikmedi 1 hafta gecikti esenin kendı kasıp yapmadıgı belli ugrasan adam elbet becerir bu işleri[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu isler genelde hatir gonul isleri bizim tabirimizle kanka isleriyle oluyor. Vardir bi olaylari rusvet demek istemiyorumda bi baglanti olaylari vardir. Yani sen kendini yerine koy bu oyunu ciktigindan 1 hafta sonrami getirtmek istersinyoksa 1 ay sonrami getirtip 3 5 kisiye satmak. Boyle dusunurseniz daha kolay olur. Yoksa ben burda kimsenin avukatligini yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 www.esengameclub.com bu siteyi açabılıyormusun bu bile bana yeterli bilgiyi veriyor.[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Dethatt arkadaşım benim kimsenin kafasına felan sıçtığım yok. telefon açıp pre-order yapabilcekmiyiz diye sorduğumda oyun çıkmadan satın alınmaz gibi bi cevap alıyosam onlara pre-order ın ne olduğunu öğretmeyede hakkım vardır. madem öyle, bilgili birini koysunlar telefonun başına. "Cok guzel cevap vermisler amiyane tabirle "CUK" diye oturmus. Sen adamlari asaglar sekilde mail atarsan onlarda sana nazikce lafi oturturlar. Bunun disinda bu firma bu tarz isleri yapiyor yani afbuyurunda sizden daha tecrubeli ve bilgili olsunlar." demişsin. adamları aşağıladığım felanda yok gerekirse yazdığım maili burayada koyarım. gayet saygılı bir dille yazılmıştır. sadece şirket hakkında edindiğim izlenim bu işi bilmedikleridir. çünkü elimde bildiklerine dair her hangi bir kanıt yok. telefonda oyun bu ay içinde çıkacak diyor bana, oyun çıkmadan satın alınmaz imkansız diyor. ben ne düşünürüm şimdi bu şirket hakkında. internet sitesi yapmışlar kendilerine oraya yazıp açıklasınlar o zaman oyun neden pre-order yapılamıyor neden geç geliyor insanlar bilsin. bana laf sokup sokmamaları önemli değil yeterki şu oyunu zamanında getrsinler bana her gün 10 posta laf soksunlar razıyım. hem merak etme ben o "CUK" sesinden çok daha güzel bir sesle oturttum lafları. aksi halde cevap yazma zahmetinde bulunmazlardı emin ol. "Turkiyeye oyunlarin gec gelmeside zaten burakrasi engeli gumruk sorunlari vs bu gibi nedenlerle oluyo. Goruyorsunuz sizde intetnetten tukiyeye mal getirtemiyorsunuz istediginiz gibi ki siz sadece 1 tane getirteceksiniz adamlar 100 lerce getirtecek yasal prosodurler burokrasi vs bunlarida goz onune alin." komik olma lütfen. şu anda hemen avaturke girip bi bakmanı tavsiye ediyorum. star wars galaxies oyunu ön siparişte. everquest2 ön siparişteydi şu an normal satışta. everquest2 çıkalı kaç gün oldu daha. ama bak onlar gümrüğe bürokrasiye takılmamış. çatır çatır satıyolar oyunlarını... hiç bi şekilde bu adamların yaptıklarını savunmaya kalkmayın.!!![signature][hline]wowowowowowowowowowowowowowowowowowo [Bu mesaj Rinen tarafından 26 Kasım 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catkapi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Beyler bu isler ole avaturk mavaturk cesatiyle falan alakasi yok. Bu oyunun dagitimcisi Vivendi Universal. Ve VU bu oyunu dogu avrupada shu anda pre order olarak sattirmiyo. Bu kadar ana dagitimci ne diyorsa o olur.istersen türkiye cumhurbaskani ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar