Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Evet kesinlikle dinlemeniz gereken bir albüm. Adamlar süper bi sound yakaladılar. Böle Elektronik öğeleri baya tepki toplasa da çok harika müzik yapiorlar. Bunu son albümünde de görüyoruz.. :) Reign Of Light 1. Moongate 03:30 2. Inch' Allah 03:30 3. High Above 03:57 4. Reign Of Light 03:50 5. On Earth 04:03 6. Telepath 03:35 7. Oriental Dawn 04:24 8. As The Sun 03:39 9. Further 03:59 10. Heliopolis 03:56 11. Door Of Celestial Peace 04:05[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt.Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Pişmiş black e elektronik katılmaz :/[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Black le alakası yok ki samaelin , ekskiden yapiolardı tamamen değişti şu an. vocaller zaten clean tarzı bişey.. dinle gör. aşırı anlamlı ve duygu yüklü şarkılar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben eski Samael imi istiom ama![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bana fazla geleneksel gelmişti müzikleri uzun zaman önce dinlediğimde. yine de bi şans daha vericem nasıl olsa kotalı net kullanmıyorum hehe :)[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar