kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Gerçi en doğru olan gidip bir müdür yardımsına sormak olacaktır ama neyse sizlerede bir danışayım dedim ben okul değiştirmeyi düşünüyorum lise son.. ancak 6 aralığa kadar bu öss forumlarını vermek lazım mış peki ben 2. dönemden sonra okul değiştirsem ne gibi bir durum teşkil eder böyle bir kural varmı kitapçıkta..(okumadım henüz)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ösym'e yazıcaksın değiştirdim diye.. Ama yine de emin ol ve ona göre hareket et.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aslında şimdi değiştirmek istiyorumda bazı derslerden sıçış oldu .. sözlüyle falan ilk dönemi düzeltip ikinci dönem rahat bişey yapmak istiyorum ancak bu forum pürüzü çıtı ..:hmm:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bildiğim kadariyla şimdi doldurucaksin okuduğun okula göre.Yeni okuluna geçince yeni form alip tekrar dolduracaksin ama dediğin gibi en güseli okuldaki yada dersanedeki rehberlikçiye sormak...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sınav giriş kağıdın gelmeden 1-1.5 hafta önce bir kopyası geliyo eğer bilgilerinde yanlışlık varsa ankarada ösym merkezine gidip değiştirmen gerekiyor (yada velin gitmeli) yani okul değiştirirsen böle bişi yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: theKingpin, 26 Kasım 2004 23:02 tarihinde demiş ki: ...öss forumlarını vermek lazım mış(okumadım henüz) hah çok iyi yaaa... form o. :)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar