kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Gerçi en doğru olan gidip bir müdür yardımsına sormak olacaktır ama neyse sizlerede bir danışayım dedim ben okul değiştirmeyi düşünüyorum lise son.. ancak 6 aralığa kadar bu öss forumlarını vermek lazım mış peki ben 2. dönemden sonra okul değiştirsem ne gibi bir durum teşkil eder böyle bir kural varmı kitapçıkta..(okumadım henüz)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
geffen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ösym'e yazıcaksın değiştirdim diye.. Ama yine de emin ol ve ona göre hareket et.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aslında şimdi değiştirmek istiyorumda bazı derslerden sıçış oldu .. sözlüyle falan ilk dönemi düzeltip ikinci dönem rahat bişey yapmak istiyorum ancak bu forum pürüzü çıtı ..:hmm:[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bildiğim kadariyla şimdi doldurucaksin okuduğun okula göre.Yeni okuluna geçince yeni form alip tekrar dolduracaksin ama dediğin gibi en güseli okuldaki yada dersanedeki rehberlikçiye sormak...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sınav giriş kağıdın gelmeden 1-1.5 hafta önce bir kopyası geliyo eğer bilgilerinde yanlışlık varsa ankarada ösym merkezine gidip değiştirmen gerekiyor (yada velin gitmeli) yani okul değiştirirsen böle bişi yapabilirsin
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: theKingpin, 26 Kasım 2004 23:02 tarihinde demiş ki: ...öss forumlarını vermek lazım mış(okumadım henüz) hah çok iyi yaaa... form o. :)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Öne çıkan mesajlar