Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 buda metal versiyonu asfahs http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=711753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 hatun buymus, fena degil ya... son-ga in wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Gangnam sonrası en iyisini yapmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Esnaf said: KIZI BULDUM ADI GA-IN MİŞ gerçi tipsizmiş lan Nefes alması yeter ullaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/130418-psy.hmedium.jpg şundan dolayı gk devlet tvsinde yasaklanmış dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MUsxrE6e1z8 ÇAKMASI AHAHAH HAREKETLER AYNI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Şarkı inanılmaz kötü ya, ismail yk'dan hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuttum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sawer said: Şarkı inanılmaz kötü ya, ismail yk'dan hallice arı hoşaftan ne anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 57.sn'yedeki yaptığı haraketten sonra bu adamı reelde görsem iplemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ben harbi çok sevdim şarkıyı, dinleyesim geldi açtım demin, hatta üstüne right now şarkısını da dinledim(en iyi şarkısı bence) sonra da bakayım patideki yorumlara die geldim, sabah akşam klasik müzik dinleyen salon beyefendileri olduğunu hesaba katmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sakı gayet temiz işte. hiç anlamam ama tam işte yazın gece kluplerinde calmalık sarkı. klibi bir gangnam style sahaneliğinde değil ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Kaliko said: Tipik Turk refleksine uygun mesajlar goruyoruz. this eğlenceli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 resimler çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar